Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Blogger Academy Awards

Βραβειάκια!ღ


Έτυχε η μεγάλη μου επιστροφή να συμπίπτει σχεδόν με την ετήσια τελετή των πασίγνωστων βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου ή όπως επικράτησε να αποκαλούνται Όσκαρ. Έτσι αποφάσισα να οργανώσω κι εγώ μια υπέρλαμπρη τελετή βράβευσης των αγαπημένων μου ιστολογίων. Η επιλογή ομολογώ ήταν πολύ δύσκολη, μα τελικά κατέληξα στους νικητές. 
Με πολύ αγάπη!

Όσκαρ Α' Γυναικείου Μπλογκ http://chrisfallenangel.blogspot.gr/


Η πιο δύσκολη επιλογή της βραδιάς, την έκανα με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια. Γι' αυτό το λόγο διάλεξα το ιστολόγιο στο οποίο έχω γράψει τα περισσότερα σχόλια -για διάφορους λόγους. Ένα ιδιαίτερα καλογραμμένο ιστολόγιο με θέματα ποικίλης ύλης. Ένα κορίτσι με το οποίο έχουμε πολλά κοινά, καταλήγοντας έτσι να κάνουμε εκτενέστατους διαλόγους.








Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου http://welcome-2-my-truth.blogspot.gr/

Άλλη μια υποκειμενική επιλογή, ένα ακόμη κορίτσι με το οποίο έχουμε πολλά κοινά. Με τη συγκεκριμένη μπλόγκερ τείνουμε να περνάμε παρόμοιες καταστάσεις χωρίς καν να γνωριζόμαστε. Είναι στιγμές που πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι είναι ο εαυτός μου πριν μερικά χρόνια και μου κάνει πλάκα το σύμπαν. Επιπλέον, γράφει πανέμορφες αναρτήσεις (που σχεδόν πάντα έχουν κάτι κοινό με τα δικά μου συναισθήματα) γι' αυτό αποφάσισα να της δώσω το βραβείο πρωτότυπου σεναρίου.






Όσκαρ πιο Ευαισθητοποιημένου Μπλόγκ http://butterfly-butterflysworld.blogspot.gr/


Σύζυγος, μητέρα, φιλάνθρωπος.. Είναι δυνατόν να μην έχω συνδέσει στο μυαλό μου το ιστολόγιο της ως το πιο ευαισθητοποιημένο; Μια πολύ αγαπημένη μπλογκερ -η γλυκιά μας πεταλούδα- που φωτίζει τις αναρτήσεις μας πάντα με τα όμορφα της σχόλια και τα πεταλουδίσια φιλιά της!








Όσκαρ πιο Καλλιτεχνικού Μπλογκ http://katesdeliciousbox.blogspot.gr/

Ένα πολύ αγαπημένο ιστολόγιο, με πανέμορφες αναρτήσεις που πάντα με αφήνουν άφωνη. Το αποτέλεσμα πάντα καλλιτεχνικό και τόσο ιδιαίτερο που αποφάσισα να φτιάξω μια κατηγορία μόνο και μόνο για το ιστολόγιο της αγαπημένης Κέιτ.









Όσκαρ Α' Αντρικού Μπλογκ http://icarus10.blogspot.gr/http://parembassi.blogspot.gr/


Δύσκολη η επιλογή για το ανδρικό μπλογκ που ξεχωρίζω. Μπορεί βέβαια να φταίει ότι περνάω τον περισσότερο μου χρόνο στα προαναφερθέντα γυναικεία. Αλλά όσο να 'ναι ένα αρσενικό χρειάζεται. Κατέληξα τελικά σε δύο ιστολόγια(για διαφορετικούς λόγους το καθένα) κι είπα να πρωτοτυπήσω και να το αφήσω ως ισοπαλία.









Όσκαρ Πρωτοεμφανιζόμενου Μπλογκ http://dear-e-diary.blogspot.gr/

Το ιστολόγιο μπορεί να μην είναι καινούριο(είναι μάλιστα πολύ πιο δημοφιλές απ' το δικό μου), αλλά εγώ τώρα μόλις το ανακάλυψα και τώρα σιγά-σιγά το γνωρίζω.











Όσκαρ Γαλαζοαίματου Μπλογκ http://eldreamer.blogspot.gr/

Χαχαχαχαχαχα ήταν ένα μικρό αστειάκι η συγκεκριμένη κατηγορία. Αλλά επειδή πρόκειται για ένα ωραίο ιστολόγιο που μας έχει λείψει είπα να χαρίσω αυτό το βραβειάκι στην πριγκίπισσα και τις θεωρίες της.









Όσκαρ Τιμητικό (για το μπλογκ που μας έχει λείψει πιο πολύ) http://angisheaven.blogspot.gr/

Αυτό το ιστολόγιο πραγματικά το αγαπώ. Δυστυχώς όμως η μπλογκερ σταμάτησε να γράφει. Έτσι αποφάσισα να της απονείμω ένα τιμητικό βραβείο με την παράκληση να επιστρέψει ξανά στη μπλογκόσφαιρα.











Όσκαρ Ενδυματολογίας http://advancedstyle.blogspot.gr/

Κάθε τελετή Όσκαρ που σέβεται τον εαυτό της έχει και βραβείο για κοστούμια. Έτσι αποφάσισα να κάνω λίγο "χάζι" και να διαλέξω ένα πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο ιστολόγιο(το μοναδικό ξενόγλωσσο της τελετής) ενός φωτογράφου που απαθανατίζει το στυλ κυριών τρίτης ηλικία. Έτσι για να κάνω τη διαφορά.








18 σχόλια:

  1. Καλα ενταξει! Δεν υπαρχεις!Σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ που με περιελαβες στα βραβεια σου! Και κυριως για το βραβειο που μου εδωσες, που ειναι για μενα η μεγαλυτερη τιμη, να με θεωρει καποιος ευαισθητη! Σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου πεταλούδα με αυτό σου το σχόλιο μου επιβεβαιώνεις ότι η εντύπωση που έχω σχηματίσει για σένα είναι απόλυτα ακριβής και ορθά επέλεξα να σου χαρίσω αυτό το βραβειάκι.. Τα φιλιά μου! <3

      Διαγραφή
  2. Σήμερα πριν φύγω από το σπίτι ήξερα ότι κάτι σπουδαίο θα μου συμβεί και ευτυχώς εχω ντυθεί λίγο πιο grande από το συνηθισμένο μου. Οπότε είμαι έτοιμη να παραλάβω το οσκαρ Πρωτοεμφανιζόμενου Μπλογκ, που μεταξύ μας πρωτοεμφανιζόμενο δεν είμαι, αλλά τι με νοιάζει? Οσκαρ είναι αυτό, όχι θα πώ? Βρε ακόμα και του Β' αντρικού ρόλου θα ερχόμουν με χαρά να το παραλάβω...

    Λοιπόν (επείδη κάτι τέτοια πολύ πουλάνει στα Οσκαρ ) θέλω να πω ότι εύχομαι Παγκόσμια Ειρήνη και στέλνω δύναμη στους Ουκρανούς που περνάνε δύσκολα (ειδικά αυτό τα τελευταίο είναι για τους Αμερικανούς που πολλοί συγκινούνται με κάτι τέτοιες προπόσεις και ας μη ξέρουν που σκατά πέφτει η Ουκρανια)

    Τέλος για να μην μακρυγορώ, (δεν είναι και του χαρακτήρος μου, καταλαβαίνεις) θέλω να πω ότι βρήκα εξαιρετική την ιδέα σου να απονείμεις τα δικά σου όσκαρ, πόσο μάλλον που ένα από αυτά το έδωσες σε εμένα... Σε ευχαριστώ πολύ!!!

    Επίσης σε ευχαριστώ γιατί μέσα από την απονομή σου γνωρισα κάποια αξιολογά μπλοκ που δεν τα ήξερα...

    Επίσης...

    Ποιος κάλεσε τον σεκιουριτι να με κατεβάσει από τη σκηνή? Εχω να πω και άλλα.... Πίτσες πότε θα μας φέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι να μην έχεις προαίσθημα! χαχαχαχα Καλέ μην ντρέπεστε, είστε καλοδεχούμενοι και με τις φόρμες. Όπως προανέφερα και στην απονομή, το ιστολόγιο σου μπορεί να μην είναι καινούριο, είναι όμως πρωτοεμφανιζόμενο στη δική μου μπλογκόσφαιρα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον όμορφο λόγο σου. Τον σεκιούριτι ειλικρινά δεν ξέρω ποιος τον κάλεσε...

      Πίτσες θα βρείτε στο μπουφέ, στο τέλος του διαδρόμου. Ένας ένας στις σκάλες.

      Διαγραφή
    2. Δες την καλέ, πάλι έπεσε η Τζένιφερ Λόρενς!
      Δεν πάει άλλο... Του χρόνου θα την αναγκάσω να βγάλει τα παπούτσια της πριν μπει, θα μου χαλάσει το παρκέ.

      Διαγραφή
    3. Οχι απλά έπεσε φέτος αλλά άρπαξε και την μπροστινή από το λαιμό! Εχω γελάσει πολύ με αυτή την τούμπα...

      Διαγραφή
    4. Δεν της έφτασε η σαβούρντα που έφαγε στα κανονικά Όσκαρ, έπεσε και στα δικά μου! :Ρ

      Διαγραφή
  3. Γλυκιά μου....Με συγκίνησες με το βραβείο που μου δίνεις!!!
    Με τιμά πάρα πολύ και σε ευχαριστώ πάααρα μα πάρα πολύ...
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να ευχαριστήσω τη μάμα μου,το μπαμπά μου,το σκύλο που δεν έχω και την ωραία γειτόνισσα που μου έφερε δώρο ένα ταψί πατάτες γιατί είχε ακούσει πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι.!!Τέλος να ευχαριστήσω τη κριτική επιτροπή για την ευγένεια της να βραβεύσει το μπακάλικο μου!Thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη Σόνια δε λες τίποτα; Άλλα περίμενα να διαβάσω από σένα.. χαχαχα

      Αν δε χόρτασες με τις πατάτες ο μπουφές είναι στο τέλος του διαδρόμου, όπως έγραψα σε σχόλιο παραπάνω, και προσοχή στις σκάλες!

      Διαγραφή
    2. Εχουμε αποφασίσει να απομακρύνθουμε λίγο για να ξεκουραστεί η σχέση μας!!πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι μαζι θα μαστε! :p

      Ασπάζεσαι και εσύ το ο ερωτας περνάει από το στομάχι βλέπω! :p

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη για την αδιακρισία, δεν ήξερα ότι είσαστε σε διάσταση..χαχαχαχαχα Τι να πω, εύχομαι με το καλό να σμίξετε ξανά :Ρ

      Πάντα!!! :Ρ

      Διαγραφή
  5. Τι καλύτερο από το να λαμβάνεις βραβείο από μια λατρεμένη μπλόγκερ; Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν είμαι και τόσο πρωτότυπη, βέβαια, αν σκεφτείς ότι τα πιο πολλά τα έχεις ζήσει ή τα έχεις σκεφτεί και η ίδια! χαχαχα!
    Σε φιλώ, μελλοντικέ εαυτέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γι' αυτό ακριβώς το βρίσκω πρωτότυπο -επειδή με ξαφνιάζει πάντοτε να διαβάζω τις σκέψεις μου από ένα άτομο που δεν γνωριζόμαστε, δεν έχουμε ειδωθεί ποτέ στη ζωή μας κι όμως έχουμε τόσα κοινά...
      Τα φιλιά μου :*

      Διαγραφή
  6. τυχαία από άλλο blog σε ανακάλυψα..
    αν θες, επειδή πρόσφατα έκανα το blog μου κλειστό,δώσε ένα μαιλ να σε προσθέσω.. το δικό μου ειν αυτό: themorfeas@gmail.com
    να πω ακόμα ότι δεν έχω ιντερνετ να μπαίνω ότι ώρα θέλω αλλά εντάξει κάπως τα βολεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή