Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Reason #18122015 why we need feminism



Σαουδάραβας ισχυρίστηκε ότι έπεσε και βίασε κατά λάθος μια κοπέλα 
και το δικαστήριο τον αθώωσε  
"Έπεσα και διείσδυσα κατά λάθος", είπε σε βρετανικό δικαστήριο και τον πίστεψαν  
46χρονος Σαουδάραβας εκατομμυριούχος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έπεσε και διείσδυσε κατά λάθος στο θύμα του, αθωώθηκε από δικαστήριο του Λονδίνου, μετά από μία συνεδρίαση που διήρκεσε μόλις 30 λεπτά.
Ο Εχσάν Αμπντουλαζίζ, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, υποστήριξε ότι κάποια στιγμή εκείνη τον τράβηξε προς το μέρος της, εκείνος γλίστρησε και το αποτέλεσμα ήταν το πέος του να βρεθεί χωρίς να καταλάβει πώς, στον κόλπο της γυναίκας, και αυτή η εξωφρενική δικαιολογία έγινε δεκτή από δικαστήριο του Λονδίνου.
Ο Αμπντουλαζίζ κατηγορήθηκε για το βιασμό 18χρονης που κοιμήθηκε το βράδυ στον καναπέ του διαμερίσματος του, μετά από μια βραδιά διασκέδασης με αυτή και μια φίλη της η οποία διατηρούσε μαζί του ερωτικό δεσμό.
Σύμφωνα με την Independent, o πάμπλουτος μεσίτης πρότεινε μετά τη διασκέδαση να πάει τα κορίτσια στο σπίτι τους με το αυτοκίνητο του και στο δρόμο τα κάλεσε στο δικό του σπίτι.
Η 18χρονη ισχυρίζεται ότι η φίλη της έκανε σεξ με τον Αμπντουλαζίζ σε άλλο δωμάτιο και πως αυτό που θυμάται εκείνη είναι να ξυπνάει το πρωί με τον 46χρονο επάνω της να τη φιλάει ενώ το μόριο του βρισκόταν στον κόλπο της.
Όταν τον ρώτησε «τι κάνεις;», εκείνος της απάντησε, σύμφωνα με την 18χρονη: "Μην ανησυχείς, η φίλη σου κοιμάται".
Πάντως το βρετανικό δικαστήριο δεν δέχτηκε αυτή την εκδοχή και απεφάνθη ότι ο πάμπλουτος Σαουδάραβας προκλήθηκε από τη 18χρονη, γλίστρησε και από λάθος διείσδυσε στο σώμα του θύματος.
Ο Σαουδάραβας είναι παντρεμένος και έχει παιδιά αλλά εκείνες τις ημέρες η οικογένεια του έλειπε στην Τσεχία. Στο δικαστήριο επέμεινε ότι τα κορίτσια ήταν απλώς μια παρέα, καθώς εκείνος είναι πιστός οικογενειάρχης.  
Πηγή: www.lifo.gr

4 σχόλια: