Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Something to wait for!

EDITORIAL


Στα φετινά Grammy's προβλήθηκε το επίσημο τρέιλερ για την καινούρια ταινία της Disney, Maleficent, η οποία για όσους δε θυμούνται είναι η κακιά μάγισσα από την "Ωραία Κοιμωμένη". Την παράσταση έκλεψε το soundtrack της ταινίας και συγκεκριμένα η σκοτεινή εκτέλεση του τραγουδιού "Once upon a dream"(με μελωδία από το κομμάτι του Tsaikovsky για το μπαλέτο "Ωραία Κοιμωμένη" και στίχους από την εκτέλεση της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Sleeping Beauty" της Disney) από την -ποια άλλη αν όχι αυτή;- Lana Del Rey. Εγώ έχω ήδη ενθουσιαστεί(περιττό να σας πω ότι το έχω ήδη κατεβάσει το τραγούδι και το έχω λιώσει)! Είναι ένας συνδυασμός του τραγουδιού που άκουσα ξανά και ξανά σαν παιδί(αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία) με ένα απ' τα είδη μουσικής που επιλέγω να ακούσω τώρα. Σαν το παρελθόν να συναντάει το παρόν. Και το αποτέλεσμα είναι υπέροχα σκοτεινό -σαν εμένα ίσως.. Στον ομώνυμο ρόλο η Angelina Jolie, η οποία πιστεύω θα τον απογειώσει.

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Λιζάκι μου,το έχω δεί το τρέιλερ έχω ενθουσιαστεί ακουσα και το κομμάτι και ενθουσιάστηκα Lana del Ray-τι περίμενες!-Σίγουρα θα τον απογειώσει τον ρόλο της κακιάς μάγισσας η Τζολί-την έχουν μεταμορφώσει απίστευτα και της πάει γάντι ο ρόλος!!φιλάκια πάρα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι πιστεύω κομμένος και ραμμένος για τη Jolie(κρίνοντας τουλάχιστον από το παιδικό) και βλέποντας την ελάχιστα στο τρέιλερ τρελάθηκα! Περιμένω πως και πως! Ειδικά δε το τραγούδι πιο ταιριαστή εκτέλεση δε θα μπορούσε να έχει!

      Διαγραφή
  2. Πόσο υπέροχη αυτή η Jolieee!!! Νομίζω πως θα είναι καταπληκτικήηη!
    Όσο για το τραγούδι...Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες...
    Είναι από τις ταινίες που περιμένω και εγώ πώς και πως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι είναι τέλεια όλα! Το τραγούδι το ακούω κάθε μέρα 3-4 φορές! Τρελάθηκα!

      Διαγραφή
    2. Χαχα...Είναι και Lana...Είναι και θύμιση στα παιδικά μας χρόνια...Σε καταλαβαίνω!

      Διαγραφή
    3. Είναι η θύμηση των παιδικών μας χρόνων, σκοτεινή και στοιχειωμένη -όπως γίναμε τώρα

      Διαγραφή