Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Ανασκόπηση για το 2013...

EDITORIAL

Παραδοσιακά η 2η μέρα του Γενάρη είναι μέρα συλλογισμού και ενδοσκόπησης, η μέρα που κάνεις ανασκόπηση για τη χρονιά που έφυγε και θέτεις νέους στόχους για τη χρονιά που ήρθε. Αναλογίζεσαι που έκανες λάθος και τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Η μέρα που κάθεσαι και καταγράφεις σκέψεις, συναισθήματα και όνειρα. Η μέρα που προσπαθείς να οργανώσεις τη ζωή σου. Παρόλο που δεν γνωρίζεις μεγάλη επιτυχία σε αυτό, εσύ γι' άλλη μια φορά θα αποπειραθείς να τη βάλεις σε τάξη.


Έτσι κι εγώ χθες, τη δεύτερη μέρα του 2014, είχα πολλά πράγματα να βάλω σε τάξη. Σκέψεις, όνειρα, επιθυμίες και στόχοι. Κατά πόσο θέλω το νέο μου στόχο. Είμαι όντως διατεθειμένη να το φτάσω ως το τέρμα; Το κάνω για τους σωστούς λόγους; Κι όμως, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό. Σας μπέρδεψα.. Το ξέρω. Απλά λέω να κρατήσω αυτή τη σκέψη για λίγο κρυφή. Μέχρι να κατασταλάξω ή μάλλον μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι οδεύω σίγουρα σε αυτό το μονοπάτι.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου