Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Happy New Year!!!

EDITORIAL

Πάει ο παλιός ο χρόνος...

Και κάπως έτσι έφτασε το 2013 στο τέλος του αφήνοντας πίσω του μια γεύση γλυκόπικρη... Ένα έτος με διακυμάνσεις απίστευτες -μερικές απ' τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Κι όμως νιώθω ευγνώμων που είμαστε γεροί, που ο νέος χρόνος με βρίσκει με το πτυχίο μου στα χέρια, που πέρασα το τελευταίο πρωινό του 2013 ως εθελόντρια δίπλα σε παιδιά αλλά και που έχω γι' άλλη μια χρονιά την ευκαιρία να περάσω υπέροχες στιγμές τέτοια μέρα με αγαπημένα φιλικά μου πρόσωπα. 
Αυτό το δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια ευκαιρία για όλους να θυμηθούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να στολίσουμε, όχι μόνο τα σπίτια μας, μα πάνω απ' όλα τις καρδιές μας, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε(ίσως ακόμη να ξεφαντώσουμε), να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα... Και σαν παιδιά κι εμείς να γράψουμε ένα γράμμα στον Άη Βασίλη και να κοιτάξουμε κάτω απ' το δέντρο για δώρα(ακόμη κι αν ξέρουμε από καιρό ότι δε θα 'ρθει).. Ας ελπίσουμε , λοιπόν, ότι το 2014 θα δούμε την αλλαγή που προσμένουμε και πως το νέο έτος θα χαρίσει υγεία σε όλους, αγάπη&ευτυχία στις καρδιές μας και ίσως -γιατί όχι;- να πραγματοποιήσει τα όνειρα μας! Καλή Χρονιά να έχουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου