Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Γιορτινό Street Style

Είναι γεγονός ότι τα editorial με το όνομα street style έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά. Γνωστά και άγνωστα fashion icons χρωματίζουν τους δρόμους των πόλεων με τις στυλιστικές τους επιλογές. Σε αυτή την ανάρτηση θα δούμε τα στυλ που έκλεψαν την παράσταση κατά την περίοδο των εορτών. Λίγες έξτρα παγιέτες είναι αναμενόμενες!

Ένα jacket με παγιέτες θέλει πολύ απλό ντύσιμο. Ένα μαύρο παντελόνι και ένα top σε φαρδιά γραμμή αρκεί

Ένα φόρεμα σε χρυσό ή και σε ασημί απόχρωση χρειάζεται ένα οπάκ καλσόν για πιο ροκ εμφάνιση. Δεν πρέπει να το φορτώσεις με κανένα άλλο αξεσουάρ.

Η ballerina skirt που φέτος την είδαμε αρκετά στις βιτρίνες μ’ ένα ζέρσεϊ πουλοβεράκι και ένα statement necklace που όλες έχουμε.

Μία feather skirt είναι ένα κομμάτι που δεν φοράς εύκολα τις υπόλοιπες μέρες. Μ’ ένα δαντελένιο ή και ένα απλό top αμέσως ξεχωρίζεις

Μια τόσο sparkling φούστα θέλει μόνο ένα λευκό πουκάμισο.

Τέλος τα αξεσουάρ τα προσέχουμε ιδιαίτερα σε τέτοιες εμφανίσεις. Ένα clutch ή ένας φάκελος σε κόκκινο προσθέτει χρώμα στο look μας.

2 σχόλια:

  1. Με λιγα λογια οτι εχεις στη ντουλαπα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα της ανάρτησης είναι το street style των εορτών και πως συνδυάζονται αυτά τα -ομολογουμένως- δύσκολα κομμάτια αρμονικά και χωρίς να φαίνεται το σύνολο υπερφορτωμένο.
      Η αλήθεια είναι πως για Ελλάδα είναι αρκετά εξεζητημένα και πολύ δύσκολα να φορεθεί κάτι τέτοιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε συνεχίζουμε να τα θαυμάζουμε στις πανέμορφες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!!!

      Διαγραφή