Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

A Night of Spells

Celebrate a night of spells with Harry Potter Book Night


Δε χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να μας πείσει κάποιος να να γιορτάσουμε τον αγαπημένο μας μικρό μάγο, Harry Potter, και η φετινή Βραδιά Βιβλίου Harry Potter «A Night of Spells», δεν αποτελεί εξαίρεση.

Είναι καιρός να φορέσετε τις στολές σας και να πάρετε ραβδιά και κούπες Βουτυρόμπυρα ανά χείρας, γιατί απόψε είναι η περίφημη Harry Potter Book Night – εκείνη η βραδιά του έτους που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη σειρά βιβλίων του Harry Potter.

Ο εκδοτικός οίκος βιβλίων Bloomsbury παρουσίασε πέρσι το event για πρώτη φορά και ένα σύνολο 10,500 ξέφρενων θεματικών πάρτι Harry Potter έλαβαν χώρα στην επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου. Φέτος οι εκδηλώσεις προμηνύονται ακόμη περισσότερες και χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη θα πανηγυρίσουν μαζί για την αγαπημένη τους σειρά βιβλίων.

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για τους απανταχού Potterheads να γιορτάσουν την αγάπη τους για τις ιστορίες γύρω από το θαυμαστό κόσμο του Harry Potter, και να μεταδώσουν τη μαγεία σε φίλους και συγγενείς που δεν ανακάλυψαν ακόμη τη χαρά των συγκεκριμένων βιβλίων.

Υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε. Αν, λοιπόν, ποτέ ονειρευτήκατε να φορέσετε ένα καπέλο στο στυλ της Minerva McGonagall ή μια κυματιστή γενειάδα σαν του Dumbledore, αυτή είναι η ευκαιρία!


Πηγή: Pottermore
Tell us what you're doing for Harry Potter Book Night tonight on our Facebook page or on Twitter.

8 σχόλια: