Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

The neverending magic of Harry Potter

Όλα τα νέα Harry Potter projects της
J.K. Rowling!


Είσαι κι εσύ ένας αφοσιωμένος Potterhead που περίτρανα διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για το Αγόρι που Επέζησε; Εάν κούνησες καταφατικά το κεφάλι σου, τότε ετοιμάσου για ένα…μπαράζ ειδήσεων που θα σε ενθουσιάσουν! 

“Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς. Στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω“· αυτά μας έμαθαν οι Πυξ Λαξ και τραγουδούσαμε κι εμείς μαζί τους για τις παλιές αγάπες που πάνε στον παράδεισο…Έλα, όμως, που η J.K. Rowling δεν ακούει ελληνική ροκ και κάτι τέτοια όχι απλά δεν τα πιστεύει, αλλά έχει βαλθεί να μας αποδείξει πως δεν ισχύουν! Γι’ αυτό και σκοπεύει να διατηρήσει τον Harry Potter στο προσκήνιο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! 

Ας πιάσουμε όμως τα εγχειρήματα που αφορούν τον αγαπημένο μας μάγο ένα-ένα και από την αρχή για να μην χαθούμε! 

Harry Potter And The Cursed Child 


Αφού κατέκτησε τα ράφια των βιβλιοπωλείων και τη μεγάλη οθόνη, η J.K. Rowling αποφάσισε να προχωρήσει επίπεδο και να πάει τον μαγικό κόσμο ένα βήμα παραπέρα… Και πιο συγκεκριμένα στη σκηνή του West End, όπου σκοπεύει να ανεβάσει μία θεατρική παραγωγή με τίτλο “Harry Potter And The Cursed Child“! Το αν το έργο αποτελεί sequel, prequel ή έστω σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τη γνωστή σειρά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο αυτό που ξέρουμε είναι πως το έργο θα χωριστεί σε δύο μέρη και επομένως σε δύο ξεχωριστές θεατρικές παραγωγές. Να τονίσουμε πάντως πως το σενάριο δεν θα είναι αποκλειστικά δημιουργία της γνωστής συγγραφέως, αλλά μια συνεργασία της με τον Jack Thorne. 

Pottermore 

Δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει πέσει στην αντίληψή σας, αλλά υπάρχει ολόκληρο site αφιερωμένο στον κόσμο του Harry Potter. Η καρδιά του μαγικού κόσμου, λοιπόν, χτυπάει και ηλεκτρονικά, αφού τώρα όλοι μπορούν να ανακαλύψουν καλύτερα μέσα από άρθρα, κουιζ, εκπλήξεις και -το καλύτερο;- αποκλειστικό αδημοσίευτο περιεχόμενο από την ίδια την J.K. Rowling

Νέα έκδοση Harry Potter 


Για να σε προλάβω πριν πάθεις το…εγκεφαλικό, να σου πω πως δεν πρόκειται για νέο βιβλίο, απλά για μια νέα έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς Harry Potter. Και μάλιστα εικονογραφημένη! Το βιβλίο που θα περιλαμβάνει την φανταστική εικονογράφηση του Jim Kay, θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου και αναμένεται να ξετρελάνει τους θαυμαστές της αγαπημένης ιστορίας μικρών και μεγάλων! 

Bonus: Χριστούγεννα στο Hogwarts! 


Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει διαβάσει τα βιβλία και να έχει δει τις ταινίες του Harry Potter και να μην έχει ευχηθεί να μπορούσε να δει από κοντά το Hogwarts! Ε, λοιπόν, αυτά τα Χριστούγεννα ετοιμάστε βαλίτσες, γιατί το κάστρο των ονείρων σας, άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει! Και μάλιστα όχι για μια απλή επίσκεψη, αλλά για ένα πλούσιο και κυρίως…μαγικό χριστουγεννιάτικο δείπνο! Ναι, ναι, είναι αλήθεια…Η Warner Bros ανακοίνωσε πως στις 3 Δεκεμβρίου θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες των στούντιο στο Λονδίνο για να φιλοξενήσει τους φαν των ταινιών Harry Potter που θέλουν να απολαύσουν ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Great Hall! Εκτός από ένα πλήρες μενού, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ξενάγηση και δράσεις σε άλλους χώρους του στούντιο που φιλοξένησαν σκηνές των ταινιών, όπως επιδόρπια στην Πλατφόρμα 9 ¾, άφθονη Butterbeer και βόλτες στην Diagon Alley. Για το κλείσιμο της βραδιάς, μάλιστα, θα στηθεί πάρτυ με μουσική για να αποχαιρετήσουν οι επισκέπτες το Hogwarts με τον…δέοντα τρόπο!

Πηγή: Public Blog

11 σχόλια:

  1. Χάρι Πότερ και ξερό ψωμί! Αχ ναι να μπορούσαμε να πάμε στο Λονδίνο 3/12!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!
      Μια μέρα πριν από τα γενέθλια μου...έτσι μου έρχεται να πετάξω το λάπτοπ απ' το μπαλκόνι (όχι δεν το εννοώ, μάι πρέσιους :Ρ)

      Διαγραφή
    2. Χααχαχαχαχαχααχα ρεεεεεεεεεε αμάαν εμείς τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα δεν μπορούμε να δούμε...έλεος πια

      Διαγραφή
    3. ε άι σιχτίρ δηλαδή!
      ρε συ ήμουν στο τσακ να τα βροντήξω όλα και να πάω στα στούντιο στο Λονδίνο, αλλά 3 Δεκέμβρη θα δουλεύω :Ρ

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχαχα εγώ αν είχα λεφτά είχα φύγει :P

      Διαγραφή
    5. Καλά όχι ότι μου περισσεύουν, αλλά αν δεν δούλευα το Δεκέμβρη δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να κρατηθώ

      Διαγραφή
    6. Είναι και τα γενέθλια μου, οπότε καταλαβαίνεις...θα είχα και δικαιολογία

      Διαγραφή
    7. Τελικά ξέσπασα σ' ένα ζευγάρι μπότες πάνω απ' το γόνατο που ΔΕΝ χρειαζόμουν και τις πήρα γιατί γιόλο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    8. Χαχαχαχαχχαχα την καλύτερη δουλειά έκανες! Μεγειά σου γλυκούλα! :D

      Διαγραφή