Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Zombie Frappuccino

Zombie Frappuccino λέγεται ότι μας ετοιμάζουν τα Starbucks 
Σύμφωνα με τις φήμες θα έχει έντονο πράσινο χρώμα και ροζ σαντιγύ.


Ο Pumpkin Spice Latte θα είναι πάντοτε το αγαπημένο μας φθινοπωρινό ρόφημα, ωστόσο δε μπορούμε να αντισταθούμε σε σπέσιαλ εποχιακές δημιουργίες. 

Η αλυσίδα καφέ Starbucks είναι γνωστή για τα limited edition εποχιακά ροφήματα που βγάζει κατά καιρούς και κάνει τα πλήθη να συρρέουν για το μαγικό ποτήρι που θα αποτελέσει την τελευταία λέξη της καφε-μόδας. Χαρακτηριστικά Halloween παραδείγματα αποτελούν τα  Franken Frappuccino και Frappula Frappuccino. Αυτή τη φορά φήμες έχουν αναστατώσει ο διαδίκτυο ότι από σήμερα και μέχρι την 31η του μηνός μια νέα εποχιακή δημιουργία προστίθεται στο μενού. Ο λόγος για το Zombie Frappuccino.

Αυτή η φρικιαστικά υπέροχη νέα γεύση λέγεται ότι διέρρευσε από τους ίδιους τους baristas, οι οποίοι αποκάλυψαν σε posts τους ότι ο Zombie Frapp είναι σε φωτεινό πράσινο χρώμα με μια ροζ στρώση και ροζ σαντιγύ — y'know, for brains.

We are getting a new Halloween frappuccino at work #zombiefrappuccino and I'm scared because it's colorful like the #unicornfrappuccino 😳 — Anthony Figueroa (@Anevfi0089) October 12, 2017

Αν και οι φήμες θεωρούν σίγουρο ότι το πράσινο μέρος του ροφήματος θα έχει γεύση "Green Caramel Apple" (πράσινο καραμελωμένο μήλο), αποτελεί μυστήριο ποια θα είναι η γεύση του ροζ μέρους.

Η σύσταση του Zombie Frappuccino πιθανολογείται ότι θα είναι η εξής:
  • Πράσινη σκόνη καραμελωμένο μήλο
  • Ροζ σκόνη-μυστήριο
  • Ροζ “εγκέφαλοι” (σαντιγύ)
  • Ροζ mocha drizzle
Δυστυχώς, όπως και ο Unicorn Frapp που προηγήθηκε, το εποχιακό αυτό ρόφημα θα είναι διαθέσιμο για μία μόλις βδομάδα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, οι πωλήσεις λέγεται ότι ξεκινούν στις 26 Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται επισήμως την ημέρα του Halloween. 


(Φήμες ότι το μασκάρεμα σε zombie θα αυξήσει τις πιθανότητές σου να απολαύσεις το πολυσυζητημένο ρόφημα θεωρούνται ανυπόστατες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου