Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

DIY Halloween #not

Η ημερήσια κουκουβάγια μας δίνει πολύτιμες οδηγίες για το πώς να φτιάξουμε τις δικές μας αυτοσχέδιες στολές, εμπνευσμένα από τρομακτικά ινδάλματα της ποπ κουλτούρας. Με τεράστιες δόσεις  χιούμορ, μας καθοδηγεί σε ένα εύκολο, γρήγορο και -προπαντός!- ανέξοδο DIY project με θέμα το μυστικιστικό Halloween. Απολαύστε ανεύθυνα.


Τέσσερις pop culture στολές για το Halloween, 
πανεύκολες και τζάμπα

To Halloween πλησιάζει και πολλοί από εσάς ήδη ψάχνετε τι θα ντυθείτε, ώστε να μη φάτε όλη σας την ώρα στο ψάξιμο και όλο σας τον μισθό στα αξεσουάρ και τα ρούχα της στολής. Η Ημερήσια Κουκουβάγια σάς δίνει τη λύση, προτείνοντάς σας τέσσερις pop culture στολές, πανεύκολες και, κυρίως, χωρίς ιδιαίτερα έξοδα εκ μέρους σας. 


Pennywise από το Αυτό


Θα χρειαστείτε:

Ένα κόκκινο μπαλόνι (ή δύο σε περίπτωση που σκάσει το πρώτο) και καλλυντικά που μπορείτε να δανειστείτε από την κοπέλα σας ή την αδερφή σας.

Για πετυχημένο βάψιμο αρκεί να ακολουθήσετε οδηγίες από βίντεο για μακιγιάζ – κατά προτίμηση vlogger από Θεσσαλονίκη με θέμα «βραδινή έξοδος με τις φίλες σας».

Για τα κόκκινα μαλλιά του κλόουν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γκραφίτι σπρέι, οπότε θα πετύχετε ταυτόχρονα το κοκάλωμα και την αραίωση που θέλετε.

Για τα ρούχα ψάξτε στη ντουλάπα να βρείτε τις πιτζάμες με τα ζωάκια που σας είχε κάνει δώρο η θεία Βαγγελή όταν θα φεύγατε για σπουδές.

Στους κινδύνους αυτής της μεταμφίεσης είναι να μη μπορείτε να ξεβαφτείτε μετά και να πέσουν τα μαλλιά από το σπρέι οπότε έχετε αμέσως έτοιμη τη στολή Φρεντι Κρούγκερ για του χρόνου.


Ζόμπι από το The Walking Dead


Θα χρειαστείτε:

Καλή παρέα που να αντέχει το ποτό – και να το πληρώνει κιόλας.

Για την πετυχημένη αμφίεση αρκεί να βγείτε τρία βράδια στη σειρά με τα ίδια ρούχα σε διαφορετικά μπαρ, να πίνετε κάθε βράδυ ό,τι ποτά σας κερνάνε μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θα τραγουδάτε Οικονομόπουλο χωρίς να ξέρετε από πριν τους στίχους.

Μετά από τρία συνεχόμενα χανγκόβερ είστε έτοιμος για ζόμπι της χρονιάς.

Στους κινδύνους αυτής της μεταμφίεσης είναι να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες σας στο Facebook με εσάς να χορεύετε τσιφτετέλι ενώ ο βαθμός δυσκολίας της συγκεκριμένης στολής είναι ότι δεν πρόκειται να αντέξετε τρία βράδια ξενύχτι – από το πρώτο κιόλας θα ‘χετε κοιμηθεί στο τραπεζάκι. 


Edward Scissorhands – ο Ψαλιδοχέρης


Θα χρειαστείτε:

Δυο ψαλίδια μεγάλα κατά προτίμηση.

Η στολή αυτή είναι κατάλληλη για gamers που έχει να τους δει ο ήλιος πάνω από τρεις μήνες, οπότε κι έχουν το φυσικό ασπρουλιάρικο χρώμα του Edward.

Για το μαλλί αρκεί να κοιμηθείτε χωρίς να το ‘χετε στεγνώσει και να ξυπνήσετε ένα τέταρτο μετά το ξυπνητήρι.

Τοποθετήστε με προσοχή από ένα ψαλίδι στο κάθε χέρι και αποφύγετε τις χειραψίες – ή επιδιώξτε τις, ανάλογα με ποιον θα συναντήσετε εκεί έξω.


Μάγισσα από τη Χιονάτη


Για τη στολή χρειάζεται απλά μια γριά που θα σας δανείσει τα κυριακάτικα ρούχα της.

Αν η γιαγιά σας μένει μακριά και δε προλαβαίνετε να την επισκεφτείτε, παραχωρήστε την σειρά σας στην ουρά της τράπεζας σε μία ηλικιωμένη με αντάλλαγμα το μαύρο της τσεμπέρι.

Για να πετύχετε την ασχήμια της εν λόγω μάγισσας, απλά αφήστε στην άκρη για δυο βδομάδες το τσιμπιδάκι για τα φρύδια.

Πηγή: thedailyowl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου