Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Transfiguration - Halloween Edition

'Halloween' το αποψινό μας αφιέρωμα.
Με άλλα λόγια, το ιστολόγιο διασκεδάζει το μυστικισμό της γιορτής, με ιστορίες μαγείας και "τρόμου".

Το θέμα του φετινού μας αφιερώματος ανοίγει ξανά την ακαδημία μαγισσών και μεταμφιέζει το ιστολόγιο -και μαζί τη συντάκτρια του- σε μικρά μαγισσάκια, σκοτεινά και μυστηριώδη, έτοιμα για ένα ακόμη φεστιβάλ τρόμου στον μπλογκο-εορτασμό του Halloween. Στα ράφια των αναρτήσεων στοιβάζω αποθέματα βοτάνων και κρυστάλλων και με οδηγό το στοιχειωμένο μας αφιέρωμα δημιουργώ ένα μπλογκο-γκριμουάρ στο οποίο καταγράφω το ταξίδι του μεγαλύτερου αφιερώματος του παρόντος ιστολογίου.

Ελάτε, λοιπόν, να φορέσουμε τα μυτερά μας καπέλα και με τα ραβδιά μας ανά χείρας να ξαμοληθούμε σε μαγικές περιπέτειες.
Επίτιμες προσκεκλημένες στο σημερινό μάθημα μεταμορφώσεων είναι οι αδερφές Sanderson, Winifred, Mary και Sarah, οι οποίες ήρθαν από το Σάλεμ της Μασαχουσέτης για να μας διδάξουν "a bunch of hocus pocus" και να μας μαγέψουν με τα μελωδικά τους ξόρκια. Όλοι μας νιώσαμε τη βαθύτατη επιθυμία κάποια στιγμή στη ζωή μας να μεταμορφώσουμε σε μαύρη γάτα κάποιον ενοχλητικό τύπο (και να γίνει επιτέλους χρήσιμος στην κοινωνία) και αυτό ακριβώς θα μάθουμε απόψε. Φορέστε άνετα παπούτσια και επαναλάβετε τις ασκήσεις φωνητικής - το ξόρκι απαιτεί τραγούδι και χορό.

Προσοχή όμως· το ξόρκι μεταμόρφωσης μετά μουσικής μπορεί να πιάσει μόνο την ημέρα του Halloween, καθώς απαιτεί πανηγυρική διάθεση και μακάβριους μασκαράδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου