Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Queen of HalloweenΑν υπάρχει μια celebrity που λατρεύει το Halloween, αυτή είναι σίγουρα η Heidi Klum. Η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του Halloween, που μας έχει επανειλημμένως εντυπωσιάσει με τα κοστούμια-υπεραραγωγές που επιλέγει να φορέσει, είναι γνωστή για τα επικά αποκριάτικα πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο. Τόσο οι καλεσμένοι όσο και τα διεθνή μέσα ανυπομονούν για το ετήσιο πάρτι της και την πρωτότυπη μεταμφίεση που το πασίγνωστο μοντέλο θα σκαρφιστεί. Οι ευφάνταστες μεταμφιέσεις της Heidi Klum είναι πολυποίκιλες και πάντα περίτεχνες, αποτελούμενες από καλλιτεχνικό μακιγιάζ αλλά και προσθετικά που την μεταμορφώνουν σε υπερφυσική οντότητα του Halloween. Η γκάμα της Heidi είναι τεράστια· από τον 90χρονο εαυτό της έως την Ινδή θεότητα Kali με τα 6 χέρια και το περιδέραιο από ανθρώπινα κρανία. Τον περσινό Οκτώβριο, μάλιστα, δε δίστασε να επιστρατεύσει 5 μοντέλα, τα οποία μεταμφίεσε ως τους 5 ζωντανούς κλώνους της. 

Λίγες ημέρες μένουν για να ανακαλύψουμε τη φετινή της μεταμόρφωση· μέχρι τότε, ας απολαύσουμε ένα βίντεο με τα καλύτερα μασκαρέματα του γνωστού μοντέλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου