Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Creepy από την κορφή ως τα νύχια!

Creepy Halloween Nail Art Ideas By PiggieLuv


Αν θέλεις να κάνεις θραύση φέτος το Halloween τσέκαρε οπωσδήποτε την πιο ανατριχιαστική συλλογή μακάβριων manicure του διαδικτύου. Καλλι-τεχνίτρια μία 27χρονη αυτοδίδακτη Ολλανδή nail artist, η οποία έχει γίνει γνωστή με το ψευδώνυμο PiggieLuv(Μη σας παρασύρει το χαριτωμένο ψευδώνυμο, δεν υπάρχει τίποτα το χαριτωμένο στις διαβολικές της δημιουργίες!).
"I have a sick appreciation for all things thriller & horror. I had so much fun making Halloween nail art in 2014, and I've been making crazier designs each year. It's my chance to go all out!" 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερά της manicure. Οι δημιουργίες της έχουν τα πάντα...από ghouls, φαντάσματα και goblins μέχρι τέρατα, μούμιες και φρικιαστικές αιματοβαμμένες πληγές. Όποιο σχέδιο και να διαλέξετε, ένα είναι σίγουρο: όσοι σας δουν φέτος το Halloween, θα φάνε τα νύχια τους από τον τρόμο!

Δείτε περισσότερα: PiggieLuv | Instagram (hellogiggles)

Πηγή: boredpanda.com

3 σχόλια: