Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Νεραϊδένια Πασχαλινά Αυγά

Πώς θα διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά 
με πολύχρωμη τρούφα


Ακόμη μία υπέροχη και πρωτότυπη ιδέα για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά σας αυγά με πολύχρωμη τρούφα που σίγουρα θα ξετρελάνει τα μικρά σας βλασταράκια. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι βραστά αυγά (όσα θέλετε να διακοσμήσετε με αυτή την τεχνική), πολύχρωμη στρογγυλή τρούφα ζάχαρης, 1-2 ασπράδια αυγού.

Πώς θα τα φτιάξετε:

Αφού βράσετε τα αυγά, αφήστε τα να κρυώσουν, περάστε τα με ένα πινέλο που θα έχετε βουτήξει στο ασπράδι και κυλήστε τα στην πολύχρωμη τρούφα ώστε να κολλήσει παντού.

Αφήστε τα να στεγνώσουν και διακοσμήστε τις πιατέλες με τα κόκκινα αυγά ώστε να δώσετε μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη πινελιά.


Αν θέλετε απλά να διακοσμήσετε τα αυγά σας χωρίς να τα καταναλώσετε, μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία διακοσμώντας αυγά πλαστικά ή από φελιζόλ ή αυγά που θα έχετε αδειάσει από τον κρόκο και το ασπράδι, χρησιμοποιώντας κόλλα για να κολλήσει η τρούφα!

Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου