Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Εξομολογήσεις Αγνώστων VII

Εσύ, το τσιγάρο μου


Άλλο ένα τσιγάρο για σένα.Τραβάω τζούρες με τα μάτια κλειστά και σκέφτομαι πως θα ήταν να είσαι εδώ.Δες με..δεν κάπνιζα και τώρα για την πάρτη σου τινάζω τη στάχτη στο τασάκι με τόση άνεση..φυσάω τον καπνό και τον παρομοιάζω με σένα..σε άφησα γίνεις ένα με μένα..μου έκανες κακό..και τώρα,σε αφήνω να φύγεις.. Και εσύ χάνεσαι στον αέρα..και μου αφήνεις μόνο την τσιγαρίλα. Σημάδι ότι σε κάπνισα και σήμερα.. Σημάδι ότι ο καπνός διαλυμένος στον αέρα δεν ξαναγίνεται τσιγάρο.. t.a. 

Πηγή: www.lifo.gr

3 σχόλια:

 1. Πάρα πολύ όμορφο!
  Το βλέπω για αναδημοσίευση και στο δικό μου blog :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Σημάδι ότι σε κάπνισα και σήμερα.. Σημάδι ότι ο καπνός διαλυμένος στον αέρα δεν ξαναγίνεται τσιγάρο"

   Διαγραφή
  2. "Δες με..δεν κάπνιζα και τώρα για την πάρτη σου τινάζω τη στάχτη στο τασάκι με τόση άνεση..φυσάω τον καπνό και τον παρομοιάζω με σένα..σε άφησα γίνεις ένα με μένα..μου έκανες κακό..και τώρα,σε αφήνω να φύγεις.. Και εσύ χάνεσαι στον αέρα..και μου αφήνεις μόνο την τσιγαρίλα. "

   Διαγραφή