Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Fighting like hellΈπρεπε να παλέψω. Να παλέψω με νύχια και με δόντια για να βγω από αυτή την κατάθλιψη. Από αυτή την κατάσταση που με συνέθλιβε. Πάσχιζε με τα δόντια της να με ρημάξει και να σκίσει το δέρμα μου. Να με καταστρέψει. 


Εγώ έμεινα εκεί δυνατή να παλεύω να σηκωθώ και να ξεφύγω. Να σταθώ στα πόδια μου και να μπορέσω να ξαναγίνω πάλι όπως πριν. Το πρώτο κομμάτι το κατάφερα. Το δεύτερο το προσπαθώ ακόμα. 


Το να πολεμώ έτσι με μετέτρεψε σε αυτό που είμαι σήμερα. Σκληρή, δυνατή και με πίστη στον εαυτό μου. Λυγίζω αλλά δε σπάω πλέον. Κατάφερα να μαζέψω τα κομμάτια μου, να τα ενώσω και να τα κολλήσω. Οι ρωγμές υπάρχουν ακόμα και κάποιες φορές που φυσάει πολύ, μπαίνει ο αέρας ανάμεσα από τις ρωγμές και οι πληγές πονάνε. Αλλά εγώ δε σπάω πλέον. Έμαθα πως θα λυγίσω αλλά δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να σπάσει πάλι. Δεν το αξίζω.


Μετά από το τόσο διάστημα που μου πήρε για να συνέλθω και να σηκωθώ, δεν θα επιτρέψω να ξανασπάσω. Είμαι εδώ. Πάλεψα, βγήκα από τη μάχη αυτή ζωντανή. Με πολλές πληγές αλλά ζωντανή. Και αυτή η μάχη, αυτός ο πόλεμος με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα.

Πηγή: Fallen Angels

4 σχόλια: