Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Lust Games

Μάθε τα ερωτικά παιχνίδια που τον τρελαίνουν

γράφει η Φωτεινή Λάσπα

Οι άντρες σε εκλιπαρούν για περισσότερα ερωτικά παιχνίδια! Ναι, ναι καλά άκουσες… και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες! Γι’ αυτό μάθε ποιά είναι τα ερωτικά παιχνίδια που τους διεγείρουν και πάρε το «παιχνίδι» στα χέρια σου!

Κινήσεις που τους ξετρελαίνουν!

Λατρεύει να σε βλέπει να σηκώνεις το φόρεμά σου μέχρι τους μηρούς και να κατεβάζεις βασανιστικά αργά το καλσόν σου. Στη συνέχεια να ξεκουμπώνεις την μπλούζα σου, να βγάζεις το σουτιέν σου και να κρύβεις με τα χέρια σου το στήθος σου.

Βάλε ένα τραγούδι να παίζει στη διαπασών, άρπαξέ τον εκεί που δεν το περιμένει αιφνιδιάζοντάς τον και χορέψτε μαζί γύρω από όλο το σπίτι.

Στείλε στον αγαπημένο σου, παιχνιδιάρικα και προκλητικά μηνύματα στο κινητό. Θα ανυπομονεί να φύγει από τη δουλειά και να γυρίσει σπίτι.

Ζήτησέ του να σε συνοδεύσει σε κατάστημα με εσώρουχα και πες του να επιλέξει εκείνος ένα σετ εσωρούχων που θα ήθελε να σε δει να φοράς και να στο κάνει δώρο φυσικά!

Τρίψε το πόδι σου πάνω στο δικό του, φορώντας τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου. Στη συνέχεια βγάλε το παπούτσι σου και άγγιξέ τον με το πόδι σου στο επίμαχο σημείο.

Πάρε κρυφά το ημερολόγιο που σημειώνει τα ραντεβού του και γράψε ένα σέξι μήνυμα… π.χ σεξ στις 7 το απόγευμα ! Να είσαι σίγουρη ότι θα είναι στην ώρα του!

Πάτε για δείπνο σε εστιατόριο. Εσύ δεν βγάζεις το παλτό σου καθ’ όλη τη διάρκεια και κάποια στιγμή αναμφίβολα θα σε ρωτήσει γιατί… «Δεν μπορώ να το βγάλω…» πες με νόημα και κοίτα τον στα μάτια. Θα καταλάβει αμέσως ότι τα μόνα που φοράς είναι το παλτό σου, τα ψηλοτάκουνα και το άρωμά σου.

Είστε καθισμένοι στον καναπέ και παρακολουθείτε ταινία. Εσύ γείρε πάνω του, πάρε το χέρι του στο δικό σου και άρχισε να του φιλάς ένα- ένα τα δάχτυλα έχοντας καρφωμένα τα μάτια σου επάνω του. Να είσαι σίγουρη ότι θα το πιάσει το νόημα και θα σταματήσει αμέσως την ταινία.

Κάποιες γυναίκες αμέσως μόλις παντρευτούν παραιτούνται από το να προσέχουν την εμφάνισή τους. Μεγάλο λάθος. Μην βγάζεις τα τακούνια σου και το φόρεμά σου/φούστα αμέσως μόλις γυρίσεις σπίτι από τη δουλειά. Άστον να σε δει και να ενθουσιαστεί…

Μίλα του γλυκά και ψιθυριστά στο αυτί, λέγοντάς του όμορφα λόγια. Στη συνέχεια «παίξε» με τη γλώσσα σου στο αυτί του και δάγκωσέ του απαλά το λωβό.

Κλείσε μαζί του ραντεβού. Μια στο τόσο, κάθε φορά που βρίσκεις ευκαιρία, κλείσε μαζί του ραντεβού για σεξ. «Τα παιδιά θα κοιμηθούν με την νταντά τους σήμερα… τι λές;»

Ξύρισέ του τα γένια, πριν κάνετε έρωτα. Είναι ερεθιστικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό.

Σηκώνεσαι από τον καναπέ όπου κάθεστε μαζί και του λες ότι πας για ύπνο. Καθώς φεύγεις αρχίζεις να ξεντύνεσαι. Όταν εκείνος έρθει στην κρεβατοκάμαρα σε βρίσκει γυμνή και αρχίζει να σε φιλάει. Εσύ κάνεις πως κοιμάσαι, μέχρι που…

Άναψε αρωματικά κεριά στην κρεβατοκάμαρα και βάλε δυο ποτήρια με το αγαπημένο σας ποτό. Πιείτε, συζητήστε και όλα τα άλλα θα έρθουν σύντομα…

Ενώ είστε έξω για φαγητό άρχισε να τον φλερτάρεις και να τον ρωτάς πράγματα γι’ αυτόν σαν να πρόκειται για ένα blind date. Στην αρχή μπορεί να του φανεί ανόητο αλλά στη συνέχεια να είσαι σίγουρη ότι και οι δυο θα αρχίσετε να λέτε πράγματα για τον εαυτό σας που δεν έχετε ίσως ξαναπεί…

Πάρε το χέρι του στο δικό σου, χαιδέψτε το και άρχισε να το φιλάς. Ακούμπησε τα χείλια σου στο εσωτερικό του καρπού του σαν να του παίρνεις το σφυγμό. Θα ξετρελαθεί…

Σκόρπισε σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς από το δωμάτιο που κάθεται στο σπίτι μέχρι εκεί που τον περιμένεις… να είσαι σίγουρη θα έρθει αμέσως να σε βρει.

Σκόρπισε ροδοπέταλα από την πόρτα μέχρι την κρεβατοκάμαρα και περιμένέ τον εκεί μόλις επιστρέψει από τη δουλειά.

Άρπαξέ τον από το χέρι και οδήγησέ τον στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι απλά!

Μπες ξαφνικά στο μπάνιο όπου κάνει ντουζ, ξεντύσου κι εσύ και άσε τα υπόλοιπα να ακολουθήσουν…

Βάλε το ξυπνητήρι μισή ώρα νωρίτερα από αυτή που πρέπει να σηκωθείτε. Όταν ξυπνήσει και σου πει ότι χτύπησε λάθος ώρα, πες του με νόημα ότι η ώρα είναι σωστή για…

Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά τη στιγμή της κορύφωσής σου και αναστέναξε από ηδονή, δαγκώνοντας τα χείλη σου.

Ακούμπησε το χέρι σου πάνω στην καρδιά του, τη στιγμή που φτάνεις στην κορύφωση.

Πηγή: Μarymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου