Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

The Blair Witch Project

Γητειές και ξόρκια


Αφού σας έκανα μάγισσες για 15 ημέρες, ήρθε η ώρα να σας κάνω μικρά "δωράκια". Μαγικά ξόρκια για να τελέσει η μάγισσα μέσα σας μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Μέχρι τότε που οι πύλες του άλλου κόσμου θα κλείσουν ξανά, οι άμαξες θα μεταμορφωθούν σε κολοκύθες και οι μάγισσες του Halloween θα επιστρέψουν στη θνητή και συνηθισμένη ζωή τους.

Άλλωστε, Halloween χωρίς μάγισσες γίνεται; Δεν γίνεται!


Μετά από μια αναζήτηση στα ιερά "βιβλία" άλλων μπλογκο-μαγισσών, ανακάλυψα μερικά ξόρκια για εσάς και για την ιστορία τρόμου που γράφουμε σε αυτό το αφιέρωμα. Αυτή τη φορά επιστρατεύουμε τη "λαϊκή" μαγεία για να μας χαρίσει ένα ευτυχισμένο σπιτικό. Το εν λόγω μαγικό συνδυάζει τη χρήση βοτάνων με λίγα μαγικά "στιχάκια". Ένα από τα αμέτρητα "τελετουργικά" καθημερινής μαγείας που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο. 


Βέβαια, εμένα με χάσατε κάπου στην αρχή, όταν ανακάτεψα γαρύφαλλο με ξύσμα λεμονιού (δεν πρόλαβα καν να φτάσω στο δαφνόφυλλο!). Τώρα παράτησα τις γητειές και φτιάχνω κουλουράκια!


Και με αυτό το τελευταίο ξόρκι σας καληνυχτίζω...

Happy Halloween!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου