Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

#BRINGBACKOURGIRLS

UPDATE:Δεν έχω να πω πολλά, θέλω μονάχα να στείλω τις προσευχές και τη συμπαράσταση μου στις μητέρες των απαχθέντων κοριτσιών στη Νιγηρία. Το ανήκουστο δράμα που ζουν δε θα το ευχόμουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Λίγες μέρες πριν τη γιορτή της μητέρας, οι γυναίκες αυτές παρακαλούν απελπισμένες να τους επιστραφούν τα κοριτσάκια τους. Όσο κι αν προσπαθούμε να φανταστούμε τι περνάνε, κανείς και καμιά δεν μπορεί να καταλάβει τον πόνο τους αν δεν είναι μάνα. 
Δυστυχώς, δε μπορώ να κάνω τίποτα για να βοηθήσω, γι' αυτό το μόνο που θέλω να κάνω, κάτι ελάχιστο, ένα μικρό δώρο σ' εκείνες τις μαμάδες για τη γιορτή της μητέρας, είναι να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στο παγκόσμιο κίνημα για την ευαισθητοποίηση ολόκληρου του κόσμου γι' αυτή την τραγωδία. Ίσως δεν είναι τίποτα, ίσως είναι τα πάντα. Εγώ μια φορά θα συμμετάσχω με όλη μου την καρδιά.


NIGERIAN MOTHERS, GREEKS SUPPORT YOU!

2 σχόλια:

  1. Όντως μεγάλη τραγωδία και αυτή... Ας ευχηθούμε ότι θα τελειώσει όλη αυτή η ιστορία το συντομότερο δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τραγικό...φαντάζομαι πώς νιώθουν τώρα αυτές οι μητέρες και...δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ηλίθιος είναι ο άνθρωπος ως ον.

      Διαγραφή