Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Βαμμένα κίτρινα ρούχα και αξεσουάρ...

Τώρα που χαλάει πάλι ο καιρός, ας βρούμε αυτά τα κίτρινα ή σχεδόν κίτρινα ρούχα και αξεσουάρ που θα μας ταξιδέψουν κατευθείαν στην Άνοιξη!!!
Κίτρινο παλτό.. Τρελαίνομαι. Το συγκεκριμένο είναι Burberry.Θέλω επίσης κι αυτό το υπέροχο πλεκτό πουλόβερ, έτσι φορεμένο με το τζιν πουκάμισο. Πανέμορφο..


Κι αυτό το υπέροχο καπέλο, που κρύβει μέσα του την ουσία του καλοκαιριού


Θα ήθελα και μερικά τέτοια κομψά κοσμήματα. Έχετε προσέξει ότι τα κοσμήματα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο σεμνά, πιο αθώα, πιο δειλά; Τέλος στο θράσος της γκουμούτσας.Κι ένα παιχνιδιάρικο φορεματάκι από τον Μαρκ(όχι ποιον Μαρκ!!!)Θέλω να ντύσω και την κολλητή μου στα κιτρινο-πορτοκαλί για να τη βλέπω και να μου φτιάχνει περισσότερο τη μέρα!!!Και για το τέλος δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο από αυτό το υπέροχο μανικιούρ για να το βλέπω και να φτιάχνομαι(σκόρδα στα μάτια τους)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου