Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Όταν ο Νταλί συνάντησε την Αμερική...

ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΤΥ


ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΤΥ


Οι Απόκριες είναι εκτονωτικές, διασκεδαστικές εκκεντρικές εως και σουρεαλιστικές τις λες κοιτώντας γύρω σου σε ένα πάρτυ με μεταμφιεσμένους.

Όταν μιλάμε όμως για σουρεαλιστικό κι εκκεντρικό πάρτυ λίγα μπορούν να συγκριθούν μ αυτά που έδινε ο Σαλβατόρε Νταλί. Ένιωσα μεγάλη έκπληξη όταν βρήκα αυτό το βίντεο από πάρτυ του σπουδαίου καλλιτέχνη. Το πάρτυ του είχε τίτλο ''μια βραδιά σε ένα σουρεαλιστικό δάσος''.
Ο Νταλί ήταν πασίγνωστος στην Ευρώπη. Όταν το 1941 μαζί με την επίσης πασίγνωστη σύζυγο του Νταλί πήγε στην Αμερική έκανε αυτό το μεγάλο πάρτυ -στο Pebble Beach της Καλιφόρνια- για να δώσει στην αφρόκρεμα της Αμερικής την ευκαιρία να τον γνωρίσουν καλύτερα. Ο Νταλί στόλισε το χώρο με 12.000 παπούτσια, 2.000 πεύκα 24 κεφάλια ζώων 24 μανεκέν κι ένα κατεστραμένο αμάξι. Τον τίμησαν όλοι οι πρωτοκλασσάτοι σταρς τότε όπως ο Clark Gable κι ο Bob Hope. Το βίντεο είναι πραγματικά ιστορικό..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου