Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Κορμί κι αλάτι


Κορμί κι αλάτι

Φέτος καλοκαίριασε ξαφνικά και αρκετά νωρίς. Πολλοί πρόλαβαν ήδη να πάνε στη θάλασσα, άλλοι -όπως κι εγώ- θα πάνε λίαν συντόμως.
Καλοκαίρι.. Η εποχή που οι άντρες κοιτούν γυναικείους πισινούς στην παραλία και οι γυναίκες κοιτούν επίσης γυναικείους πισινούς στην παραλία -για διαφορετικούς, βέβαια, λόγους ο καθένας. Για τους άντρες δε χρειάζεται να εξηγήσουμε το λόγο. Εμείς οι γυναίκες κοιτάμε κυρίως για τα μαγιό, παρατηρούμε τις τάσεις, πώς κάθεται πάνω στο σώμα, αλλά και για τον τέλειο πισινό που όσο και να “κωλοχτυπιόμαστε” δε θ' αποκτήσουμε ποτέ. Κι επειδή ως γυναίκες είμαστε απ' τη φύση μας υπερκαταναλωτικά πλάσματα, ένα μαγιό ΔΕΝ είναι ποτέ αρκετό. Ας χαζέψουμε, λοιπόν, μερικά μαγιό εδώ, όσο βρισκόμαστε -για μια ακόμη φορά- στην αναζήτηση του τέλειου μαγιό για φέτος. Σας παρουσιάζω αγαπημένα μαγιό από το περσινό καλοκαίρι, αλλά και μερικά ακόμη που πρόλαβα να ξεχωρίσω φέτος.

 

  


 *Πέτα το πατατάκι αμέσως τώρα στα σκουπίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου