Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Always Keep Fighting

Πριν μία ώρα περίπου, ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του Supernatural Jared Padalecki ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πρώτης δικής του "ALWAYS KEEP FIGHTING" Limited Edition μπλούζας.


Στον ιστότοπο Represent.com -όπου θα βρίσκεται η μπλούζα τις επόμενες δύο εβδομάδες προς πώληση- μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξεκινήσει τη δική του καμπάνια, συνήθως για να υποστηρίξουν κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. 
Ο Jared δεν είναι ο πρώτος από το cast Supernatural που ξεκινά μια καμπάνια στο συγκεκριμένο ιστότοπο, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουμε δει στο twitter αρκετούς αγαπημένους ηθοποιούς από τη σειρά να λανσάρουν τις δικές τους μπλούζες(πριν λίγες μέρες έληξε, μάλιστα, η καμπάνια του συμπρωταγωνιστή του, Jensen). 
Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην καμπάνια του Jared είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω της. Ο Jared κάνει μια από καρδιάς εξομολόγηση που συγκίνησε ολόκληρο το fandom του Supernatural. Μιλά για ένα αγαπημένο του φίλο, που την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχασε τη μάχη που έδινε ενάντια στην κατάθλιψη και έθεσε τέρμα στη ζωή του. Δεν ήταν, μάλιστα, η πρώτη αυτοκτονία κάποιου κοντινού του προσώπου, αλλά θέλει να ελπίζει ότι θα είναι η τελευταία. Ελπίζει, επίσης, ότι αυτή η καμπάνια θα περάσει ένα μήνυμα εκεί έξω, θα αφυπνίσει συνειδήσεις και παράλληλα θα δώσει δύναμη και σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη.
Με αυτή την καμπάνια ελπίζει να δώσει δύναμη σε όλους όσοι παλεύουν με το τέρας που λέγεται κατάθλιψη(κάτι που ελπίζουμε ότι θα δώσει δύναμη και σε πολλούς από τους φανς του, καθώς κάποιες πρόσφατες αυτοκτονίες συγκλόνισαν το fandom). 
Το εκπληκτικό είναι ότι μέσα σε μία μόλις ώρα έχουν ήδη πουληθεί 1138 μπλούζες!







"When life beats you down, NEVER give up. Proceeds from my FIRST EVER limited edition shirt will go to "To Write Love On Her Arms", to help people struggling with depression, addiction, self-injury and suicide."

14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κι εμένα με συγκίνησε πολύ, γι' αυτό και το έγραψα αμέσως μόλις το ανακάλυψα...ειλικρινά, αν μου περίσσευαν λεφτά αυτή την περίοδο, θα το είχα ήδη παραγγείλει!! :'(

      Διαγραφή
    2. Ναι και εγώ ρε συ αυτό σκεφτόμουν <3

      Διαγραφή
    3. Λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να πάρω αυτή τη μπλούζα πιο πολύ κι από όταν δεν μπόρεσα να πάρω τη μπλούζα του Τζένσεν, επειδή έχει αυτό το υπέροχο μήνυμα(παρόλο που η άλλη έχει μια αδιαμφισβήτητα φοβερή στάμπα χαχαχαχαχαχα <3).

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχα..θα συμφωνήσω μαζί σου...χααχαχααχα

      Με συγκίνησε απίστευτα το μήνυμα του Jared και γενικά που ο κεντρικός σκοπός είναι "to help people struggling with depression, addiction, self-injury and suicide."
      Been there...
      Και σε αγγίζει απίστευτα... Οπότε μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο θα θελα πολύ ένα τέτοιο μπλουζάκι.
      Το μπλουζάκι του Jensen για άλλους λόγους :P

      Διαγραφή
    5. Ακριβώς επειδή τα έχουμε περάσει κι εμείς, μιλάει μέσα μας..και, βέβαια, το γεγονός ότι τα εγκάρδια αυτά λόγια προέρχονται από έναν πολύ αγαπημένο μας άνθρωπο(γιατί τα αγόρια δεν είναι απλώς αγαπημένοι μας ηθοποιοί, είναι αγαπημένοι μας άνθρωποι) είναι διπλά συγκινητικό..λες και απευθύνεται και σε σένα προσωπικά.


      Του Jensen, όντως, για άλλους λόγους, αλλά ακόμη κι εκείνο κατάφερε και με συγκίνησε(νταξ, είμαι λυσσάρα χαχαχα) <3

      Διαγραφή
    6. Ναι...Και βλέπεις ότι ακόμα και εδώ που έχει φτάσει αγωνίζεται για διάφορων ειδών ανθρώπους. Ακόμα και για εμάς με τα "σκοτάδια" μας.

      Του Jensen ναιι! χαχαχαχαχαχαχα και εγώωω :P

      Διαγραφή
    7. Κάτι που εκτιμώ στον Jared είναι ότι αρκετές φορές τόλμησε να μιλήσει "έξω απ' τα δόντια" χωρίς να τον απασχολούν τα προσχήματα ή οι αντιδράσεις των αντιφρονούντων (βλέπε Bieber :Ρ). Αλλά αυτό με την κατάθλιψη, που είναι σημαντικό πρόβλημα και πολλών μελών του φαντομ(δεν πέρασε πολύς καιρός από το σάλο στο tumblr σχετικά με αυτοκτονίες μελών του φαντομ) ήταν νομίζω το αποκορύφωμα της προσφοράς του στην κοινωνία

      Διαγραφή
    8. Ναι και εγώ εκτιμώ πάρα πολύ ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα προσχήματα και κάνει αυτό που θέλει να κάνει!
      Είναι και ένας λόγος που τον θαυμάζουμε εξάλλου!

      Διαγραφή
    9. Ακριβώς! Αν ήταν "καβαλημένος" και τον ένοιαζε μόνο η εικόνα του, δε θα έλεγε τίποτα απ' όλα αυτά δημοσίως, μην τυχόν και πέσει η δημοτικότητα του..αλλά ακριβώς επειδή ξέρει ότι οι θαυμαστές του τον αγαπούν γι' αυτό που είναι, συμπεριφέρεται κανονικά και εν τέλει οι θαυμαστές του τον εκτιμούν ακόμη περισσότερο!!!

      (Εδώ με τον Μίσα γράψανε τουίτ χρόνια πολλά για τον Τζένσεν και στο τέλος αντί για τον Τζένσεν έκαναν μένσιον τον Μπίμπερ! Τέτοιο τρολάρισμα δεν κάνουν ούτε οι κωμικοί! Τι να λέμε τώρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    10. Έτσι είναι! Είναι αληθινός και τον λατρεύουμε και γι' αυτό!

      Χαχαχαχαχαχαχαχα...Καλά ο Μίσα δύο χρόνια τώρα στα γενέθλια του Τζένσεν τον έχει ξεφτιλίσει χαχαχαχαχαχααχαα

      Διαγραφή
    11. Από τον άνθρωπο που έχει φορέσει t-shirt "I <3 Bieber" και ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του σε μπακάλικο ντυμένος νύφη και κρατώντας ένα μπουκέτο από λαχανικά, τίποτα δεν με εκπλήσσει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    12. Χαχαχαχαχαχαχααχαχα...ΔΕΝ υπάρχει πιο τρελάρας από τον Μίσα! χαχαχααχαχα

      Διαγραφή
    13. Ναι ρε συ! Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάει και κάνει κάτι ακόμη πιο τρελό! Θεούλης, τέλος! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή