Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Το hangover του έρωταΞέρεις, είναι τρομακτικό να μην νιώθω απολύτως τίποτα για εσένα πια. Είναι σαν να βρίσκεσαι στην πιο φαντασμαγορική συναυλία της αγαπημένης σου μπάντας, να απέχεις ένα βήμα απο την σκηνή, να νοιώθεις ολη την έξαψη, τον ενθουσιασμό, να έχεις τόση υπερένταση που καθετί σου προκαλεί ρίγος, να φωνάζεις, να ουρλιάζεις απο την χαρά σου, να τραγουδάς οσο πιο δυνατά μπορείς, να χοροπηδάς κρατώντας το ρυθμό, και ξαφνικά black out..
Ξυπνάς το επόμενο πρωί και δεν εχει μένει τίποτα-ούτε κόσμος, ούτε συγκρότημα, ούτε μουσική, ούτε πάθος-τίποτα απολύτως. Κοιτάς γύρω σου και παρατηρείς πεταμένα μπουκάλια μπύρας και σκουπίδια. Το κεφάλι σου είναι ένα χάος ενας τρομερός πονοκέφαλος είναι το μόνο που απέμεινε να θυμίζει την χθεσινοβραδινή σου ευτυχία. Τίποτε δεν θυμίζει εσένα τον ίδιο πια, γιατί οσο κι να προσπαθείς να ανακτήσεις στη μνήμη σου εκείνες τις στιγμές, δεν μπορείς να τις ξαναζήσεις. Δεν είναι το ίδιο. Κάπως έτσι είναι να μην νιώθω τίποτα για εσενα πια.

( via dark-paradise-01 )

1 σχόλιο: