Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Blogger's bliss...!!!

EDITORIAL

Σήμερα γιορτάζουμε τα
700 σχόλια
που έφτασε το μπλογκ μου!



Σας ευχαριστώ όλους θερμά, μέσα από την καρδιά μου, για την ανταπόκριση σας στο ιστολόγιο και τα υπέροχα -κάθε φορά- σχόλια σας. Δεν είναι τυχαίο πως στην πλειοψηφία τους προέρχονται από συγκεκριμένα άτομα.. Κι αυτά ακριβώς τα συγκεκριμένα άτομα είναι που τα ευχαριστώ ένα "τσικ" περισσότερο. Μπορεί να γράφω για μένα, αλλά χωρίς αυτή την αγάπη που έχετε δείξει στο ιστολόγιο μου ίσως και να μην το είχα συνεχίσει. Ίσως.. Γι' άλλη μια φορά σας ευχαριστώ και από τα βάθη της ψυχής μου σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για σας και όσους αγαπάτε. Απόψε, λοιπόν, έχουμε μπλογκ πάρτι και τη διασκέδαση την κερνάω εγώ ή με άλλα λόγια μπορείτε να επιλέξετε με σχόλιο το αγαπημένο σας τραγούδι και θα το δείτε μια απ' αυτές τις μέρες δημοσιευμένο σε ανάρτηση εδώ μ' ένα μικρό βραβειάκι για το δικό σας ιστολόγιο!


Αγαπημένοι συνοδοιπόροι μπλόγκερς, συνεχίζουμε δυναμικά!!!

7 σχόλια:

  1. Λιζάκι μου γλυκό γιορτάζεις 700 σχόλια σήμερα ματάκια μου??τι χαριτωμένα που τα γράφεις όλα αυτά...μου έλειψες κι εσύ και πολλά άλλα φιλαράκια..ύστερα από κάποιες συνεχείς ημικρανίες άνοιξα πάλι τον υπολογιστή μου και μπήκα σε ενεργό δράση απο χθες..σέυχαριστώ για τα σχόλιά σου και το ενδιαφέρον σου κοριτσάκι μου..με συγκίνησε η ανάρτησή σου λέτσι όπως βλέπεις κι εσύ τα φιλαράκια σου!!το Mirrors είναι απο τα αγαπημένα μου και ενθουσιάστηκα όταν το είδα..σου αξ΄'ιζουν τα καλύτερα γιατί είσαι και δυναμικό και τρυφερό πλάσμα γιαυτό και σέχω ξεχωρίσει όπως κατάλαβες..θα τα λέμε συχνά τώρα πιά..ένα όμορφο απογευματάκι σου εύχομαι...φιλάκια και αγκαλίτσα ζεστή σου στέλνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου, ειλικρινά χαίρομαι πολύ όταν διαβάζω τα όμορφα σχόλια σου! Δυστυχώς κι εγώ με τα τελευταία μου τρεχάματα χάθηκα λίγο απ' τη μπλογκόσφαιρα, αλλά προσπαθώ να το αναπληρώνω όσο το δυνατόν περισσότερο!
      πολλά φιλιά
      τα λέμε σύντομα

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου! Σ' ευχαριστώ πολύ γι' ακόμη μια φορά! :*
      Η συνέχεια της αλυσίδας έχει αναρτηθεί

      Διαγραφή
  3. Kαι εμείς σε ευχαριστούμε για όλες τις υπέροχες αναρτήσεις!
    Μας βγάζεις από την καθημερινότητα και μας προσφέρεις έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης...!
    Όσο για το τραγούδι είναι και εμένα ένα από τα αγαπημένα μου και μου θυμίζει την αδερφή μου, την αδυναμία μου.
    Μμμ...για να διαλέξω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι λίγο δύσκολο αλλά τελικά πήρα την απόφαση: http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που βλέπεις το ιστολόγιο μου έτσι και κυρίως χαίρομαι γιατί βλέπω κι εγώ το δικό σου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
      Από τα λίγα που ξέρω για σένα είχα καταλάβει ότι έχεις αδυναμία στην αδερφούλα σου, αλλά για να μου λες ότι το συγκεκριμένο τραγούδι σου τη θυμίζει καταλαβαίνω ότι τη νιώθεις κομμάτι σου! Εγώ -δυστυχώς ή ευτυχώς- είμαι μοναχοπαίδι, οπότε δε μπορώ να ξέρω και πολλά γι' αυτή τη σχέση(οι κολλητές δε μετράνε! :Ρ).

      Είναι πραγματικά υπέροχο τραγούδι, ένα απ' τα αγαπημένα μου!

      Διαγραφή
    2. Ναιιι ακριβώς! Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα το λάτρεψα!
      Έτσι να συνεχίζεις να μας χαρίζεις αυτές τις στιγμές... Τις αναζητάμεεε :D

      Διαγραφή