Σήμερα συνειδητοποίησα πως ξέχασα να γράψω μια ανάρτηση που ήθελα.. Ως -μέχρι λίαν προσφάτως- φοιτήτρια κατάλαβα αυτό που λένε πως "για τον φοιτητή τα μακαρόνια αποκτούν άλλη αξία", μα ακόμη και τώρα παραμένουν ακόμη ένα αγαπημένο πιάτο -ακόμη κι αν δεν τα τρώω με την ίδια συχνότητα τους τελευταίους μήνες. Έτσι δε θα μπορούσε να λείπει αυτή η ανάρτηση απ' το ιστολόγιο μου!
Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών (UNAFPA) για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου, σε ανάμνηση του πρώτου συνεδρίου της Ένωσης το 1995.
Κι επειδή μου αρέσει να πειραματίζομαι στην κουζίνα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τρεις συνταγές που βρήκα: μία κλασική ιταλική με μια "τσαχπινιά", μια πανεύκολη μακαρονοσαλάτα και μια πιο θερμιδικά ελαφριά. Να με συγχωρείτε, μα βαρέθηκα να τις αντιγράψω(απλά πατήστε τα λινκ και θα σας παραπέμψουν εκεί).
Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών (UNAFPA) για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου, σε ανάμνηση του πρώτου συνεδρίου της Ένωσης το 1995.
(για πιο απαιτητικούς ουρανίσκους)
Είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου