Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας... 2012

Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου, να φανεί η αρχοντιά σου...

Το χτένισμα που πρώτη η πολυαγαπημένη Κάρι καθιέρωσε(ε όχι και ποια Κάρι...). Το πόσο χαίρομαι για τη σταθεροποίηση αυτής της τάσης στα μαλλιά δε λέγεται!!! Είναι τόσο όμορφοι και τόσο πρακτικοί, που γίνονται αμέσως αγαπημένη συνήθεια, εθισμός έρωτας(κάτι σαν τις Louboutin)! Μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση ανάλογα με το πως θα τον φτιάξεις. Μπορεί να είναι ψηλός, χαμηλός, ακόμη και πλάγιος... Το καλύτερο? Το καλοκαίρι σε δροσίζει κιόλας(αφού φεύγει από πάνω σου η μαλλούρα!).. Μπορεί να είναι casual, αυστηρός, girly, χαλαρός, θηλυκός, προσεγμένος.. Χίλια δυο!!! Εσείς διαλέξτε τον αγαπημένο σας και πειραματιστείτε!!!











Θέλεις να τα φτιάξουμε? Τα μαλλιά μας πλεξούδες???

Θυμάστε κάποτε που οι γιαγιάδες μας μας έκαναν πλεξούδες κι εμείς καθόμασταν και το απολαμβάναμε(σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε να του πειράζουν τα μαλλιά)? Θυμάστε μετά που μεγαλώσαμε λίγο και το παίζαμε μεγάλες(τρομάρα μας!) που λέγαμε ότι είμαστε μεγάλες για πλεξούδες πια? Ε, βλέπετε τώρα που όλες τώρα -ανεξαιρέτως- κάνουμε κάθε λογής πλεξούδες γιατί τις βρίσκουμε πολύ στυλάτες, σικ, βολικές κλπ...? Η 2η αυτή τάση στα μαλλιά μας γυρνά χρόνια πίσω, στις αγαπημένες μας αναμνήσεις.. Φτιάξτε λοιπόν κι εσείς της αγαπημένη σας πλεξούδα και περήφανα φορέστε την έξω! Είτε είναι πλάγια είτε κανονική, τη φτιάξετε σαν κορδέλα ή στο πλάι για ομορφιά, γαλλική ή ψαροκόκαλο(μια πλεξούδα που δε θα μπορέσω ποτέ να κάνω μόνη μου), είναι απλά καταπληκτική! Και σε συνδυασμό με την πάνω τάση...? Μοναδική!!!



 (Η τέλεια απάντηση στο ξυρισμένο κεφάλι-από τη μια πλευρά )






Η ουρά του αλόγου!!!

Η κλασική, παλιά, γνωστή κι αγαπημένη κοτσίδα-αλογοουρά δε γίνεται να λείπει.. Στις φετινές, μάλιστα, κοριτσίστικες τάσεις κράτα πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τις 2 προηγούμενες.. Φέτος αυτοσχεδιάζουμε και φτιάχνουμε τις πιο πρωτότυπες κοτσίδες που θα σκεφτούμε και τις φοράμε περήφανα στο δρόμο!!! Γιατί αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε...








Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα...

Υπάρχει λύση και για τους λάτρεις του κατεβασμένου μαλλιού.. Χαλαρές μπούκλες, σαν ρομαντικά κύματα, ανέμελες, γεμάτες θηλυκότητα, αφημένες κάτω επιμελώς ατημέλητα(ουπς πως βρέθηκαν αυτές εδω...?). Τέλεια με τα ανοιξιάτικα συνολάκια που θα φορέσουμε φέτος!!!



 (για να μη λέτε ότι σνομπάρω τα κοντά μαλλιά...)


(το μπαλαγιάζ-φυσικές-ηλιοκαμένες-αντάυγιες είναι για ακόμη μια φορά στη μόδα, καθώς προσφέρει μια "χαριτωμενιά" κι ένα άκρως φυσικό και ανεπιτήδευτο χρώμα και στυλ στα μαλλιά)

Στην Αφρική θα πάω με τους Μασάι για να φορέσω τουρμπάνι...

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία.. Φαίνεται ότι η Κάρι(η γνωστή) πήρε φέτος την εκδίκησή της με αυτή την πρωτότυπη τάση στα μαλλιά.. Όταν η Κάρι φόρεσε τιρμπάν(ή τουρμπάνι, όπως το λέμε στο χωριό μας..χαχαχα) στου Άμπου Ντάμπι(Μέση Ανατολή) για τις ανάγκες του Sex and the city2, πολύς κόσμος την κορόιδεψε-όπως πάντα.. Φέτος, όμως, γι' ακόμη μια φορά παίρνει την εκδίκησή της και να δείτε ότι σύντομα οι επικριτές της θα φορούν τιρμπάν και θα το παίζουν είδωλα!!!χαχαχα Είναι φανερό πως ότι πιάνει αυτή η γυναίκα γίνεται χρυσάφι και δεν καθιερώθηκε ως fashion icon για το τίποτα..
(το αγαπημένο μας Stradivarious έφερε τη μόδα του τιρμπάν στην Ελλάδα)




Όταν η τρέλα έγινε κορδέλα...

Μπήκε η Άνοιξη, στη μόδα είναι τα χρώματα και τα φλοράλ και τα μαλλιά μας τα κάνουμε χαλαρά και κοριτσίστικα... Μα τι πιο κατάλληλο από χρωματιστές κορδέλες-φουλάρια στο κεφάλι? Ειδικά όταν βαριέσαι να φτιάχνεις το μαλλί, τη φοράς και..πετάς(στιλιστικά πάντα μιλάμε)!!! Μπορείς να αγοράσεις ένα χρωματιστό φουλάρι που θα σου δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείς και με τους δύο τρόπους(έτσι μ' ένα σμπάρο 2 τρυγόνια και πιο οικονομικά θα σου βγει).. Και στην κορφή....κορδέλα!!!





Τα κορίτσια ξενυχτάνε μ' ένα μυστικό ο-ο...

Φέτος η χαμένη θηλυκότητα επιστρέφει στα μαλλιά μας.. Χτενιζόμαστε με πιο γυναικεία διάθεση.. Την επιστροφή τους κάνουν τα παλιά αγαπημένα -ρομαντικά- πρότυπα(βλ. Μπριζίτ Μπαρντό) και στα ρετρό χτενίσματα γενικότερα.. 



Αξίζει να αναφέρουμε και ότι γίνεται κι ένα άνοιγμα(από τη λατρεμένη Katy Perry βέβαια!) στα αγαπημένα -και τόσο girly- pin up girls(όχι τόσο στα χτενίσματα-αν εξαιρέσεις εκείνα με τις κορδέλες-, όσο στο στυλ, αλλά μ' ένα σωστό συνδυασμό μπορεί να δημιουργηθεί ένα υπέροχο λουκ), ο ορισμός της θηλυκότητας σε συνδυασμό με πολλή ζωντάνια και απαράμιλλο στυλ!!! 






5 σχόλια:

  1. Πρέπει να θυμηθώ να ανεβάσω τα βίντεο που φτιάχνουν κότσους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααχ για να φτιάξω αυτό το μαλλί,είμαι ικανή να κάθομαι και μια ώρα μπροστά στο καθρέφτη και να δοκιμάζω χτενίσματα,χώρια ότι μ' εκενευρίζει απίστευτα.
    χαχ,καλό βράδυ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα είσαι τυχερή που οι φετινές τάσεις είναι σχετικά εύκολες..εγώ συνήθως κάνω μια πλεξούδα ή ένα κότσο(σαν της Κάρι) και τέλος..πιο πολύ δεν πιάνουν τα χέρια μου!!!χαχαχαχα
      Καλό βράδυ!! :*

      Διαγραφή
  3. Αχχ μ' αρέσουν πολύ οι πλεξούδες και οι αλογοουρές!!! Τέλεια!!! Οι νέες τάσεις με βολεύουν!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή