Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

@ WORK no more..

EDITORIAL


Χθες ήταν η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Η high season τελειώνει αύριο, μαζί της βαδίζει και το καλοκαίρι στο τέλος του -ένα καλοκαίρι που εγώ δεν κατάλαβα καν φέτος. Μπορεί να κουράστηκα, μπορεί να εκνευρίστηκα(ουκ ολίγες φορές), μπορεί να γκρίνιαξα, μπορεί να χρειάζομαι ξεκούραση, αλλά ήδη μου λείπει. Ήταν κάτι πολύ όμορφο, όσο κράτησε. 
Το "καλό χειμώνα" ακούγεται περίεργο όταν λέγεται τόσο νωρίς, αλλά έτσι είναι οι εποχιακές δουλειές. Κάποιοι αποχωρούν τώρα, άλλοι τέλη Σεπτέμβρη, όλοι όμως έχουμε αποχαιρετίσει το καλοκαίρι ήδη από τις αρχές αυτής της βδομάδας.
Επιστροφή στους παλιούς ρυθμούς, λοιπόν, και -κυρίως- επιστροφή σιγά-σιγά στη μπλογκόσφαιρα. Σας έχω πει πολλές φορές μέσα από editorial πόσο μου λείψατε και τώρα το λέω και άλλη μια φορά. Το ιστολόγιο μου -μαζί με εκείνα που παρακολουθώ- είναι ο μικρόκοσμος μου. Ζω και αναπνέω μέσα από τις λέξεις που διαβάζω και γράφω.

Καλώς σας βρήκα, λοιπόν, και από σήμερα θα αρχίσουμε να τα λέμε πιο συχνά(ελπίζω!). 
Καλή σας μέρα!

5 σχόλια: