Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Είναι χειμώνας κι όπως πρέπει θα ντυθώ...

Τώρα που αρχίζει σιγά-σιγά -πιο αργός πεθαίνεις- να χειμωνιάζει, βγάζουμε κι εμείς τα χοντρά μας ρούχα απ' τη ντουλάπα. Κασκόλ, παλτό, μπότες, μπουφάν, πλεκτά(μερικά τα πλέκουμε τώρα) κάνουν την εμφάνιση τους ξανά κι εμείς ενθουσιασμένες τα καλωσορίζουμε ξανά στη γκαρνταρόμπα μας! 
Χάζευα, λοιπόν, βίντεο από κολεξιόν για το φετινό χειμώνα (Fall/Winter 2012-13) κι έπεσα πάνω σ' αυτό το βίντεο. Είναι η προετοιμασία για το σόου της Kristina Ti, από μια -σχετικά- άγνωστης σχεδιάστρια, την Cristina Tardito. Τα ρούχα είναι καταπληκτικά -ό,τι καλύτερο μπορεί να φορεθεί το φετινό χειμώνα. Στην κολεξιόν κυριαρχεί το καφέ και το γκρι -χρώματα κατατεθέν για το φετινό χειμώνα. Θα 'θελα να πω σε αυτό το σημείο ότι πάντα προτιμώ τα backstage βίντεο στις εβδομάδες μόδας, επειδή θεωρώ πως η προετοιμασία -μακιγιά, styling, σκηνικά, πρόβες- είναι το 80% του σόου(το άλλο 20% πώς περπατούν τα κορίτσια στην πασαρέλα μαζί με τη μουσική). Γι' αυτό πολύ συχνά βάζω την προετοιμασία κι όχι το ίδιο το σόου(παρότι εξίσου υπέροχο).  Δείτε λοιπόν την προετοιμασία, κι αν δε βαριέστε ψάξτε μετά και το πλήρες σόου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου