Φυσικά καταλάβατε ότι μιλάω για μπράουνις!!!! Μμμμμ αγαπημένη λιχουδιά, είτε με γάλα, είτε με καφέ (ή ακόμη και σκέτο) !!! Αυτή η συνταγή είναι του αγαπημένου κύριου Παρλιάρου μας και του αφιερώνουμε τη γλύκα που θα μας αφήσει όταν το φάμε...
Χρειαζόμαστε:
300 γρ κουβερτούρα περιεκτικότητας σε κακάο 70%
160 γρ βούτυρο
4 αυγά
300 γρ ζάχαρη
200 γρ αλεύρι (εγώ βάζω στο αλεύρι και 2 κ.σ. Κακάο)
Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι.Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.Ενσωματώνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μίγμα με τα αυγά ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη ένα τετράγωνο ταψάκι, αδειάζουμε το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς ..αν αντέξουμε..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου