Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Quarantine games



Εξαντλήσατε το περιεχόμενο του Νετφλιξ και ψάχνετε νέο τρόπο ψυχαγωγίας; Σταματήσατε να παίζετε επιτραπέζια όταν η οικογένεια άρχισε να ποντάρει τη γιαγιά και τις ελιές στο χωριό; Ξεκινήσατε να ζυμώσετε ψωμί, αλλά θυμηθήκατε ότι δεν ξέρετε να μαγειρεύετε; Προσπαθήσατε να κάνετε βιντεάκια στο TikTok αλλά συνειδητοποιήσατε ότι δεν έχετε ταλέντο; Στείλατε περισσότερα 6 και από μαραθωνοδρόμο; Κοιτάτε με απελπισία το ταβάνι, μην ξέροντας τι άλλο να κάνετε κλεισμένοι στο σπίτι; Ένα ζευγάρι από την Ουγγαρία σας δίνει τη λύση!

Η Fanni και ο Norbert περνούν την καραντίνα με έναν πρωτότυπο αλλά και ξεκαρδιστικό τρόπο. Επιλέγουν διάσημες κινηματογραφικές ταινίες και τις αναπαριστούν, βάζοντας τη δική τους πινελιά στο κινηματογραφικό τους έπος.

Τι περιμένετε, λοιπόν; Πάρτε το ταίρι αγκαλιά το ταίρι, τον αδερφό, τη μάνα, τον πατέρα, το σκύλο ή το πορτατίφ, επιλέξτε την αγαπημένη σας ταινία και ξεκινήστε το photoshooting!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου