Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

This is thy hour O Soul, thy free flight into the wordless. Away from books, away from art, the day erased, the lesson done. Thee fully forth emerging, silent gazing, pondering the themes thou lovest best. Night, sleep, death, and the stars. - Walt Whitman

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Netflix και Γκι

Οι νέες χριστουγεννιάτικες ρομαντικές κωμωδίες που θα δούμε στο Netflix


Τρεις νέες χριστουγεννιάτικες ρομαντικές κωμωδίες έρχονται στο Netflix μέσα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, για να μας βάλουν στο κλίμα των γιορτών, για τις οποίες όλοι ανυπομονούμε! 

Let it Snow 

Η ταινία που βασίζεται στο βιβλίο των John Green, Maureen Johnson και Lauren Myracle επικεντρώνεται σε τρεις μαθητές γυμνασίου οι οποίοι ζουν σε μια μικρή πόλη και αποκτούν νέες εμπειρίες στις σχέσεις και τις φιλίες κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας. 

Ο παραγωγός του franchise Planet of the Apes Dylan Clark βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Luke Snellin (Wanderlust). 

Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου πρωταγωνιστούν οι Isabela Moner (Instant Family), Shameik Moore (Spider-Man: Into the Spiderverse), Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina), Odeya Rush (Lady Bird), Jacob Batalon (Spider-Man: Homecoming), Miles Robbins (Halloween), Mitchell Hope (Descendants), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Anna Akana (You Get Me) και Joan Cusack (The Perks of Being a Wallflower). 


The Knight Before Christmas 

Μετά την επιτυχία του The Princess Switch, η Vanessa Hudgens (High School Musical) συνεχίζει τη συνεργασία της με την πλατφόρμα περιεχομένου Netflix, όπου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία που θα έχει τίτλο The Knight Before Christmas και θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου. 

Η Hudgens είναι και εξωτερική παραγωγός της ταινίας που αφηγείται την ιστορία μιας καθηγήτριας γυμνασίου που συναντά λίγο πριν τα Χριστούγεννα έναν ιππότη που ταξιδεύει από τον Μεσαίωνα στο σήμερα. 

Μαζί της θα πρωταγωνιστήσει και ο Josh Whitehouse, που έχει αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τηλεοπτικό prequel του Game of Thrones. Η σκηνοθεσία ανήκει στην Mοnika Mitchell (New Year’s Eve) και το σενάριο στην Cara Russell. 


A Christmas Prince: The Royal Baby 

H τρίτη ταινία του franchise που ξεκίνησε με το A Christmas Prince το 2017 έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου και θα μας ταξιδέψει ξανά στην Aldovia, όπου η Amber (Rose McIver) και ο πρίγκιπας Richard (Ben Lamb) περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Τα νέα για το ζευγάρι είναι μεν εξαιρετικά, ωστόσο ένα ανεκτίμητης αξίας αντικείμενο που έπεσε στα λάθος χέρια απειλεί να τινάξει στον αέρα την πολυετή συμμαχία δυο κρατών. 

Θα καταφέρει η Amber να αποκαλύψει τον κλέφτη πριν φτάσουν τα Χριστούγεννα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου