EDITORIAL
Αυτό που
εκτιμώ σ' ένα μαγαζί είναι όταν οι
ιδιοκτήτες ξέρουν να περιποιούνται και
να κερδίζουν επάξια την πελατεία τους.
Και τις περισσότερες φορές αυτά τα
μαγαζιά γίνονται στέκια μου.
Σήμερα
το μεσημέρι πήγαμε σ' ένα εναλλακτικό
μαγαζάκι στην Κομοτηνή. Οι μισές ξεκίνησαν
με σπιτική λεμονάδα και φυσικό χυμό, οι
άλλες μισές αρχίσαμε τα τσίπουρα. Πριν
προλάβουμε να τελειώσουμε τα δικά μας,
μας κέρασε το μαγαζί άλλη μια γύρα
τσίπουρο και μεζέδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου