Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Paris je t' aime!


Paris je t' aime

Ανέκαθεν θαύμαζα τις Γαλλίδες. Το Παρίσι είναι το παγκόσμιο κέντρο μόδας και οι Παριζιάνες θεωρούνται επάξια fashion icons. Δεν είναι απλά καλοντυμένες, έχουν το γονίδιο της μόδας. Για την ακρίβεια έχουν κάτι πολύ περισσότερο: αίσθηση του στυλ.

Κάποιος που δεν ασχολείται θα με ρωτήσει ποια η διαφορά. “Η μόδα είναι παροδική, αλλά το στυλ αιώνιο” είχε πει η Coco Chanel(αν δεν κάνω λάθος) και συμφωνώ απόλυτα. Μόδα είναι να ντύνεσαι σύμφωνα με τις τελευταίες κολεξιόν, στυλ να φοράς Louboutin ενώ κάνεις ποδήλατο. Η μόδα εξαρτάται από τις διαθέσεις των σχεδιαστών, το στυλ είναι κάτι απόλυτα προσωπικό. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν και πολλοί οίκοι μόδας. Γιατί ο καθένας δημιουργεί σύμφωνα με το δικό του στυλ. Γιατί ο κάθε άνθρωπος ντύνεται σύμφωνα με το δικό του. Πάρτε ακόμη για παράδειγμα τις διάφορες εβδομάδες μόδας. Άλλη εικόνα βλέπεις στο Μιλάνο, άλλη στο Παρίσι κ.ο.κ.

Ας επιστρέψουμε όμως στις Γαλλίδες και τους δρόμους του Παρισιού. Το ασυναγώνιστο street style αυτών των γυναικών αποφάσισε να αποθανατίσει με το φακό του ο φωτογράφος Tommy Ton. Πολλά απ' αυτά μπορεί να μην τολμούσαμε να τα φορέσουμε, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις γύρω σου εκκεντρικά κορίτσια(αρκεί να το κάνουν σωστά κι όχι "της τρελής το πανηγύρι"!). Εμείς με τη σειρά μας τον ευχαριστούμε πολύ που τις κατασκοπεύει!!!


Αν θέλετε ακούστε και το τραγούδι ταυτόχρονα.. Είναι το Pretty Woman του Roy Orbison, απ' την ομώνυμη ταινία με την -πάντα υπέροχη- Julia RobertsΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου