Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Τα κορίτσια αγαπούν τις πέρλες..

Μένουμε λίγο ακόμα στην κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, αλλά αυτή τη φορά σας πάω στο Παρίσι.. Στο εντυπωσιακό σόου που έστησε γι' άλλη μια φορά ο αγαπημένος οίκος κάθε γυναίκας, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ένα ακόμη γυναικείο φετίχ, η πέρλα. Προσωπικά λατρεύω την πέρλα, πιστεύω ότι είναι το πιο σικ και ταυτόχρονα μοντέρνο αξεσουάρ. Κι αν τα κολιέ του Καρλ είναι ολίγον τι υπερβολικά(εγώ να το βάλλω, αλλά με φαντάζεστε στη σχολή με αυτό?), δε θα έλεγα όχι στο λαστιχάκι ή το κουμπί!!!

Ο οίκος Chanel για άλλη μια φορά αποθέωσε το μαργαριτάρι. Πέρλες παντού. Ακόμα και σε υπέροχα λαστιχάκια για τα μαλλιά που κάνουν μια απλή αλογοουρά ή ένα κότσο πιασμένα με αυτά να δείχνει τόσο elegant. Τα κορίτσια όμως δεν έμειναν μόνο εκεί στην παρουσίαση της κολεξιόν. Κυριολεκτικά κολύμπησαν στα μαργαριτάρια.

Κι όπως είχε πει η Coco Chanel "A girl should be 2 things: Classy and Fabulous"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου