Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο.
Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου ~ Η Σονάτα του Σεληνόφωτος

Lisa

Δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου, ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό με ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε. ~ Paulo Coelho

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Άντρες...πεταμένα λεφτά!!!

"Οι άντρες είναι απ' τον Άρη, οι γυναίκες απ' την Αφροδίτη"

Γιατί να μπαίνουμε σε τέτοιες περίπλοκες σκέψεις ας δούμε απλά την εικόνα που ισούται με 1.000.000 λέξεις και συνοψίζει μια απ' τις μεγαλύτερες αλήθειες της ζωής.

Ας παρακολουθήσουμε και αυτά τα -υπερβολικά- βίντεο, που όμως βγάζουν αλήθειες μέσα απ' το χιούμορ τους...


Επάγγελμα γυναίκα!!!


Ο μεγάλος χαμός ήρθε όταν οι γυναίκες τελικά απέκτησαν αυτό που ήθελαν.... ισότητα! Ή μήπως όχι?
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφού κάψαμε τα σουτιέν μας και φωνάξαμε και παλέψαμε καταφέραμε το στόχο μας, και η αλήθεια είναι ότι όντως χειραφετηθήκαμε και γίναμε κύριοι του εαυτού μας, αλλά ισότητα ΔΕΝ έχουμε!!! Αν είχαμε εξισωθεί με τους άντρες, τότε στο σπίτι, στη δουλειά, στην κοινωνία γενικότερα θα είχαμε ίδιες ευθύνες, ίδιες υποχρεώσεις και φυσικά ίδια δικαιώματα... Δεν είναι δυνατόν να απορρίπτεται μια γυναίκα από μια θέση εργασίας λόγω φύλου!!! Αυτό είναι τόσο ρατσιστικό, όσο σεξιστικό και φαλλοκρατικό!!! Δηλαδή για ποιο λόγο ένας άντρας θεωρείται καλύτερος για τη δουλειά? Μήπως το στήθος της θα τη βαραίνει και δε θα μπορεί να δουλέψει? Το αιδοίο της καθορίζει την αποδοτικότητα και τις επιδόσεις της? Ή μήπως φταίει η έμμηνος ρύση? Βρείτε μου κάτι -εκτός από μοντέλο πέους- που δε μπορεί να το κάνει μια γυναίκα εξίσου καλά μ' έναν άντρα.... Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν εννοώ οποιαδήποτε γυναίκα, όπως δεν εννοώ οποιονδήποτε άντρα... Μιλώ για άτομα που έχουν τα ίδια προσόντα -μπορεί οι άντρες να είναι πιο δυνατοί απ' τις γυναίκες, αλλά υπάρχουν και θηλυκοί Σβατζενέγκερ!!! Και φυσικά δε θεωρώ ότι ο άντρας πρέπει να είναι κατώτερος της γυναίκας, ο κύριος της κυρίας, απλά ΙΣΟΣ!!!


Θα τρελαινόντουσαν αν ζούσαν όπως οι γυναίκες(χιουμοριστική ανάρτηση)


  • Είναι αδύνατο να ανταποκριθούν σε όλες τις υποχρεώσεις μίας καθημερινής ημέρας. Εάν ποτέ κατόρθωναν ή αναγκάζονταν να μαγειρέψουν, να καθαρίσουν, να σιδερώσουν, να παρκάρουν και να εργαστούν, θα κατέρρεαν μπροστά σε 48 διαφορετικά τονωτικά από τα οποία δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν το καλύτερο. Στην περίπτωση που το πρόγραμμα περιελάμβανε και σεξ, νομίζω θα επιχειρούσαν αυτό-ανάφλεξη ακόμα και με τα κάτω άκρα τους μέσα σε ένα κατευναστικό ποδόλουτρο.
  • Πνίγονται σε μία κουταλιά νερό. Η σκέψη τους ακόμα και όταν λειτουργεί με ιεραρχικές προτεραιότητες [διανόησης ή αναγκαστικής πνευματικής επεξεργασίας θέματος] φαντάζει με τεθλασμένη γραμμή σε επίπεδο , χωρίς διαστάσεις βάθους ή μακροπρόθεσμου έστω εύρους. Στο τρίτο σκαλοπάτι βιώνουν ήδη την ηδονιστική έκρηξη του μεγαλειώδους κατορθώματος , ετοιμάζουν ένα ποτό και πίνουν στην υγεία των κορόιδων που θα αναγκαστούν [ για ποιο λόγο άραγε;] να ωθήσουν τη λογική τους ένα σκαλοπάτι παραπέρα. Όλη αυτή τη ώρα αδυνατούν να δουν πέρα από τη μύτη τους. Είναι προσηλωμένοι αποκλειστικά στην τεθλασμένη γραμμή [και σε κάποιο «κομματάκι» του μπαρ το οποίο εκλιπαρεί το Θεό για ένα τέτοιο αρσενικό]*.
  • Διάγουν βίο κλιμακτηριακό σχεδόν από τη στιγμή που απομακρύνονται από την πηγή όλων των τύψεων και ενοχών τους. Τη μητέρα τους. Και επιστρέφουν σε αυτή προς ανα-υποτίμηση του Εγώ τους ώστε να το υπερυψώσουν δια μέσου των σπασμωδικών τους αντιδράσεων όταν βρεθούν στη ζούγκλα του κόσμου του διαβολικά πλασμένου. [ Η ατάκα «στη μαμά σου το’πες;» έχει πρωτο-ειπωθεί σε άντρα. Καλώ τους δημιουργούς της διαφήμισης να το ομολογήσουν.]
  • Ερωτεύονται αυτό που δεν μπορούν να έχουν και παντρεύονται αυτό που τους υποδεικνύουν. [ Ας μη ξεχνάμε πως η ευθύνη πρέπει πάντα να βαρύνει τους άλλους]
  • Τελικά ένα μεγάλο μέρος αυτών γίνονται bloggers, σύζυγοι, φίλοι και αφεντικά.*ξεκαρδίζομαι

Σεξ Σεξ Σεξ....

Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ 19 φορές τη μέρα!
(η εκδοχή του Old Spice περί 7'' φαίνεται πιο πειστική βέβαια...)


Προβλήματα με τους συντρόφους τους όμως έχουν και τα ζώα...


Πού πήγανε οι άντρες 100% ???
11 rainjustin_2202
Justin Theroux and Jennifer Aniston

Έστω για τα μάτια του κόσμου, διάσημος είσαι ρε φίλε, κράτα την ομπρέλα πάνω απ' την κοπέλα σου... Τι gentleman είσαι δηλαδή?
 
Άντρες πεταμένα λεφτά!!!

τι να κάνουμε όμως που κι εμείς δε μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου